reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajce Kobietki

Dzis nie zdązyłam przeczytac zaległości i niewiem co nowego u was słychac, nadrobie wszystko jutro, bo dziś miałam cięzki dzien w pracy, nadgodziny a wieczorem byłam u gina...

Weszłam sie tylko pochwalić, ze ten cykl bedzie u mnie oki, pęcherzyki ładnie rosną, za 2 dni zaczynamy z mezem przytulanka

Dobrej Nocki

Kinga85oj wciąga to forum jak nie wiem co, nałóg normalnie :-D

Kochane ja ide coś mojemu M. zrobić na późną kolacje, bo zaraz z pracy wraca. I kłade się do spać bo padam z nóg :-(
Do jutra!!!!!!!!!

cześć dziewczyny!
dziś 4 dc...już niedługo wredna @ odejdzie i zaczynamy staranka...:) w tym cyklu bez stresu i ciśnienia. Po prostu zawsze i wszędzie jak tylko będziemy mieć chęć...

pozdrawiam staraczki "stare" i nowe:)))

Masz rację ninonka..nałóg to mało powiedziane..odkad siedze sobie w domku na L4 to zagladam tu co chwila..nie wiem co zrobię jak juz wróce do pracy..trzeba będzie jakoś oszukać zabepieczenia w firmie :tak:
Ale na dzis to juz chyba wystarczy..czas sie połozyc spać..dobrej nocki wszystkim staraczkom..

Witajce Kobietki

Dzis nie zdązyłam przeczytac zaległości i niewiem co nowego u was słychac, nadrobie wszystko jutro, bo dziś miałam cięzki dzien w pracy, nadgodziny a wieczorem byłam u gina...

Weszłam sie tylko pochwalić, ze ten cykl bedzie u mnie oki, pęcherzyki ładnie rosną, za 2 dni zaczynamy z mezem przytulanka

Dobrej Nocki

:-) niech rosną a potem pękają.

ninonka - forum rzeczywiście uzależnia i wciąga

Dziewczynki ciccccchhhhoooo tu więc pora się kłaść. spokojnej nocki i kolorowych .... buziole

Ostatnia edycja:
elfa wiec jestescie w gotowości:-) owocnych starań;-)
karo85 i takie podejscie mi sie podoba:tak: powodzenia

spokojnej nocy dziewczuski:happy:

reklama
Hey Dziewczynki :)

Mimo fatalnej pogody zycze udanego dzionka :)...Co do forum faktycznie uzalenia hihi mialam to samo w 1 ciazy tyle ze zaczelam wchodzic bo mialam problemy i na inne...Tutaj juz nie jestem staraczka a nie moge od Was sie odciac tylko czekam na kolejne fasolki, czuje ze to bedzie rok fasolek...w grudniu juz sie troche posypalo i w styczniu tez :)...

Mnie za to cos bierze :( obudzilam sie z b. bolacym gardlem, z nosa sie leje, zimno...zrobilam sobie w pracy owocowa herbatke a w domu jak wroce bede sie kurowac tylko jak znacie domowe sposoby ? Ninonka Ty ostatnio tez chorowalas??

Do góry