Agniesiak85
Fanka BB :)
Wszytskiego dobrego dla Alanka! Hihi Dziś Tom zasnął o 2:30 szok!! tzn zasnał wcześniej ale budził się co pół godzinki. Może ząbki mu ida bo wszystko pcha do buzi i nieraz marudzi ale niedużo W ogóle to dziecko Aniołek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super,że sie obkupiłaś i humorek lepszyHej laseczki...
hoho !!! ale się rozpisałyście !!! Dawno nie zaglądałam, myślalam, że już nie zdołam nadrobić, a tu takie pustki !!!
U nas wszystko ok. Wojtusiek rośnie jak na drożdżach, odpękaliśmy już pierwsze szczepienie, malutki strasznie płakał a ja prawie razem z nim... masakra!!! Ale potem w domku wszystko było dobrze, nie gorączkował tylko troszkę pomarudził w ciągu dnia za to nockę przespał cudownie
A ja coś ostatnio miałam nienajlepszy humorek..., ale zaczęłam go sobie poprawiać zakupkami. Obkupiłam się w ciuszki troche i już mi lepiej )) Po ciąży nie mogę wejść jeszcze w swoje ciuchy. Lato w pełni, człowiek chciałby wskoczyć w coś fajnego a tu wszystko ciasne. Polatałam trochę po mieście i okazało się, że otworzyli u nas super sklepik z ciuchami second hand...kupiłam kilka fajnych tunik, dżinsy, i dwa sweterki...od razu mi lepiej ))
Straszne to jest :-(dziewczyny straszne to co spotkalo ta dziewczyne z forum Pati26 we wrzesniu miala urodzic dziewczynkezycie jest okrutne
[*]
[*]
[*]