reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wszytskiego dobrego dla Alanka!:) Hihi:) Dziś Tom zasnął o 2:30 szok!! tzn zasnał wcześniej ale budził się co pół godzinki. Może ząbki mu ida bo wszystko pcha do buzi i nieraz marudzi ale niedużo;) W ogóle to dziecko Aniołek:)

reklama
WITAM:-)
AGNIESIAK dziękuje:-)no Tomuś troszku daje popalić i może faktycznie to przez ząbki:sorry2:Alanek pewnie dostanie późno ząbki jak Dominiś(9 miesiac) bo pediatra mówił ze na razie jeszcze nic nie widac:tak:

witam was i serdecznie pozdrawiam!
dawno nie zaglądałam
u mnie w porządku... ale jeszcze nie zaciążona.
buziole! :* :)

HEJA:-)
KINGA Francja...to kraj zakochanych...iii może tam się uda zafasolkować kto wie kto wie takie urlopy sprzyjają zafasolkowaniu a jeszcze do tego to bedzie Francja...:-)

Witam się po dłuższej przerwie. Nareszcie mam swojego laptopka ale nie mieliśmy po burzy przez dwa dni neta.

Hej laseczki...
hoho !!! ale się rozpisałyście !!! Dawno nie zaglądałam, myślalam, że już nie zdołam nadrobić, a tu takie pustki !!!

U nas wszystko ok. Wojtusiek rośnie jak na drożdżach, odpękaliśmy już pierwsze szczepienie, malutki strasznie płakał a ja prawie razem z nim... masakra!!! Ale potem w domku wszystko było dobrze, nie gorączkował tylko troszkę pomarudził w ciągu dnia za to nockę przespał cudownie :)

A ja coś ostatnio miałam nienajlepszy humorek..., ale zaczęłam go sobie poprawiać zakupkami. Obkupiłam się w ciuszki troche i już mi lepiej :))) Po ciąży nie mogę wejść jeszcze w swoje ciuchy. Lato w pełni, człowiek chciałby wskoczyć w coś fajnego a tu wszystko ciasne. Polatałam trochę po mieście i okazało się, że otworzyli u nas super sklepik z ciuchami second hand...kupiłam kilka fajnych tunik, dżinsy, i dwa sweterki...od razu mi lepiej :)))

Fajnie Kasiu ze juz masz swojego lapka:),a jak tam psina?

dobrze agus ze u was wszystko ok i ze szczepienie juz za wami choc wyobrazam sobie,ze lekko nie bylo,Oliwier tez strasznie plakal ale po chwili strasznego placzu sie uspokoil ale na drugim szczepieniu nie bylo tak fajnie,nie umial sie uspokoic,humorkiem sie nie martw czasem kazdy tak ma,wazne,ze znalazlas sposob zeby go poprawic:):)

dziewczyny straszne to co spotkalo ta dziewczyne z forum Pati26 we wrzesniu miala urodzic dziewczynke:(zycie jest okrutne
[*]
[*]
[*]

Hej laseczki...
hoho !!! ale się rozpisałyście !!! Dawno nie zaglądałam, myślalam, że już nie zdołam nadrobić, a tu takie pustki !!!

U nas wszystko ok. Wojtusiek rośnie jak na drożdżach, odpękaliśmy już pierwsze szczepienie, malutki strasznie płakał a ja prawie razem z nim... masakra!!! Ale potem w domku wszystko było dobrze, nie gorączkował tylko troszkę pomarudził w ciągu dnia za to nockę przespał cudownie :)

A ja coś ostatnio miałam nienajlepszy humorek..., ale zaczęłam go sobie poprawiać zakupkami. Obkupiłam się w ciuszki troche i już mi lepiej :))) Po ciąży nie mogę wejść jeszcze w swoje ciuchy. Lato w pełni, człowiek chciałby wskoczyć w coś fajnego a tu wszystko ciasne. Polatałam trochę po mieście i okazało się, że otworzyli u nas super sklepik z ciuchami second hand...kupiłam kilka fajnych tunik, dżinsy, i dwa sweterki...od razu mi lepiej :)))
To super,że sie obkupiłaś i humorek lepszy
Co do szczepień to ja też płakałam z małym;/
dziewczyny straszne to co spotkalo ta dziewczyne z forum Pati26 we wrzesniu miala urodzic dziewczynke:(zycie jest okrutne
[*]
[*]
[*]
Straszne to jest :-(
[*]
[*]

reklama
WITAM:-)
Ja tu mało zaglądam ale wiecie gdzie mnie znależć:-D

AGAPAS ja się też cała trzęse jak Alanek płakusiał ale teraz było fajnie bo było tylko jedno piki gdzie szybko się udało uspokoić i teraz dopiero za pół roku 26 stycznia jak skonczy roczek:-)
KROCZEK super ze masz juz lapka swojego:-)

Do góry