reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Black Opal - masz racje. Po cieście tylko wspomnienie zostało. Jutro znowu zrobie bo sie nie najadłam

Kasiulek - Słoneczko moje - wypełniałam deklaracje i 1% będzie dla Amelki. I namówiłam rodziców i od nich też będzie a od nich to spoooooro :) Tylko nie ujawniamy swoich danych bo oni nie chcieli. :)

reklama
Cześć dziewczynki
My jesteśmy u rodziców,byliśmy w Książu i w Palmiarni:)
Porobiliśmy zdjęcia:) Fajnie ciepluśko
Chyba też musze zrobić to ciacho bo tak mi narobiłyście smaczka:)

Hello :)
Ja tak na chwilkę... cały weekend spędziliśmy na dworze :-D piękna pogoda.
Jeszcze tulamy się z Wojtusiem 2w1 ale już ledwo, ledwo :-):-) coraz ciężej nam :-D:-D

Madziasku śliczne foteczki z weekendu :-D.

Buziaki dla was dziewczynki :**

zapraszam do siebie na floga, dodałam kilka nowych zdjec jak ktoś ma ochotę zobaczyć Fotoblog duet.flog.pl

Kinia świetne foteczki :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu zobaczysz,że to na ząbki
Tylko,że Kacperkowi jak wychodziły to długo to trwało mimo,że sie niesamowicie ślinił,marudził;/
Jeszcze kombinuje że to skok rozwojowy bo dziaselka ma twarde :/
Hello :)
Ja tak na chwilkę... cały weekend spędziliśmy na dworze :-D piękna pogoda.
Jeszcze tulamy się z Wojtusiem 2w1 ale już ledwo, ledwo :-):-) coraz ciężej nam :-D:-D

Madziasku śliczne foteczki z weekendu :-D.

Buziaki dla was dziewczynki :**
Dziękujemy :) Już w sumie możesz rodzić :-) W 38 tygodniu Igorek był już na świecie :tak:

:) hejka
my godzinke temu zlądowaliśmy do domu. co za dzień! pełen atrakcji aż głowa boli :) Fajnie nam było
teraz odpoczywamy!

Madzia fajnie że byliscie sobie:) widziałam fotke na nk super!

Wojtuś na pewno bedzie chciał wyjść w odpowiednim dla niego czasie! :)))

a tu z dzisiaj prosze heh

Dziękujemy :) Już w sumie możesz rodzić :-) W 38 tygodniu Igorek był już na świecie :tak:

No teoretycznie tak :tak: Synuś już donoszony. Już mi czasami tak ciężko, że chciałabym urodzić :-D:-D Ale jak Wojtusiowi dobrze w brzusiu to niech sobie jeszcze troszkę posiedzi.

Dokładnie Kinga, Wojtuś sam będzie wiedział kiedy ma wyjść :)))

Widzę, że dzisiaj mieliście świetną zabawę... poszaleliście :-D:-D

reklama
Do góry