reklama
Madziaas
Już jesteś:)
U mnie teraz -5,ale sypie śniegWitam.
U nas 0 stopni na termometrze.
A do okularów to dalej nie mogę się przyzwyczaić
Ja też mam okulary,ale nie nosze
Haszitka
może kiedyś...
U mnie teraz -5,ale sypie śnieg
Ja też mam okulary,ale nie nosze
U n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.
Madziaas
Przyzwyczaisz sie do okularówU n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.
U mnie wieje nadal też,co za pogoda jak nie mróz to wiatr
rzeczywiscie ale sen dobrze ze udaje sie ta glukoze mu podacHej Madziu
U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.
Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)
A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki
Przyzwyczaisz sie ladnie w nich wygladaszWitam.
ja mam gorzej bo mam tylko zakladac do samochodu i do ogladania tv to dopiero dziwnie jak tak nei nosisz a czasem zalozyc musisz i ciazy to na nosie
Madzia to Tobie jakas dziwna ta ciaza sie snila
P
patrysia*
Gość
WITAM
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kochami fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżkupewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kochami fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżkupewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze
Hej Madziu
U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.
Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)
A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki
to niezłe miałyście snyps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie byłoMaggie niezły sen Mi to sie śniło ostatnio,że mały był w domu a ja urodziłam śliczną dziewczynke,to czyli jak go urodziłam to byłam w ciąży już z dziewczynką
To dobrze,że dało sie pobrać mocz Igorkowi i że wcisnęłaś Mu glukoze :-)
przyzwyczaisz siępotem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)Witam.
Madziaas
No sny miałyśmy niezłeWITAM
to niezłe miałyście snyps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie było
przyzwyczaisz siępotem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)
To super,że Dominiś spał u siebie.Super z Ciebie mama Patrysiu nie dajesz mu żeby był zazdrosny
reklama
P
patrysia*
Gość
MADZIAS dziękuje staram sięps.już wiem co jest z moim suwaczkiem poprostu za dużo ma powodzenia co przepraszają i przez chwile nie będzie aktywny bo muszą przyśpieszyć tą stronke do ściągania czy coś takiego tak więc poczekam bo mi go zwruca
Podziel się: