reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
U mnie teraz -5,ale sypie śnieg
Ja też mam okulary,ale nie nosze:sorry2:

U n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.

U n as przestało padać ale wiaterek pozostał.
Ja też nie bardzo do tych okularów jestem nastawiona. Przeszkadza mi, że coś mam na nosie, jak idę i mam patrzeć pod nogi, wkurza mnie to przejście koniec szkieł i nagle wzrok bez okularów i muszę schylać głowę. Trudna sprawa ale powiedział, że będzie mi trudno się przyzwyczaić i, że powinnam chodzić w okularach. Mam straszną rozbieżność między jednym a drugim okiem.
Przyzwyczaisz sie do okularów:tak:
U mnie wieje nadal też,co za pogoda jak nie mróz to wiatr

Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D
rzeczywiscie ale sen :-D dobrze ze udaje sie ta glukoze mu podac

Witam.
U nas 0 stopni na termometrze.
A do okularów to dalej nie mogę się przyzwyczaić:-p
Przyzwyczaisz sie :) ladnie w nich wygladasz :tak:
ja mam gorzej bo mam tylko zakladac do samochodu i do ogladania tv to dopiero dziwnie jak tak nei nosisz a czasem zalozyc musisz i ciazy to na nosie :sorry2:

Madzia to Tobie jakas dziwna ta ciaza sie snila :-D:-D

WITAM:biggrin2:
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kocham:tak:i fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżku:biggrin2:pewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze:tak:

Hej Madziu

U mnie też ziiiiiiiiiiimno i wieje i prószy śnieg. Udało mi sie pobrać Małemu mocz. :-) ogólnie to masakra - powinni medale za to przyznawać.

Jutro o 12 pierwszy wynik i konsultacja z pediatrą . Wczoraj udało mi sie mu wcisnąć 70 ml glukozy. Dziś już 20 ml. :-)

A wogóle to miałam niezły sen. Igorek był w domu a ja na porodówce rodziłam ............ bliźniaki :-D

Maggie niezły sen:-D:-D Mi to sie śniło ostatnio,że mały był w domu a ja urodziłam śliczną dziewczynke,to czyli jak go urodziłam to byłam w ciąży już z dziewczynką:-D:-D:-D
To dobrze,że dało sie pobrać mocz Igorkowi i że wcisnęłaś Mu glukoze :-)
to niezłe miałyście sny:-Dps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie było:-D
Witam.
U nas 0 stopni na termometrze.
A do okularów to dalej nie mogę się przyzwyczaić:-p
przyzwyczaisz się:tak:potem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)

WITAM:biggrin2:
Dzisiaj w nocy było lepiej bo i jak Dominiś się przebudził to mówiłam do niegho że jest moim aniołkiem i dałam pić potem kołderką okryłam dałam buźki tak jak wcześniej to robiłam ale teraz jeszcze z większa czułością aby wiedział ze go także mocko kocham:tak:i fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżku:biggrin2:pewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze:tak:

to niezłe miałyście sny:-Dps.dobrze MAGGIE że się udało pobrac siuśki ale wierze pewnie łatwo nie było:-D

przyzwyczaisz się:tak:potem to będzie ci dziwnie właśnie bez nich hehe:-);-)
No sny miałyśmy niezłe:-D:-D
To super,że Dominiś spał u siebie.Super z Ciebie mama Patrysiu nie dajesz mu żeby był zazdrosny:tak:

reklama
MADZIAS dziękuje staram się:zawstydzona/y:ps.już wiem co jest z moim suwaczkiem poprostu za dużo ma powodzenia co przepraszają i przez chwile nie będzie aktywny bo muszą przyśpieszyć tą stronke do ściągania czy coś takiego tak więc poczekam bo mi go zwruca:-D

Do góry