reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cienie odjazd, teraz nie będziesz wiedziała jak się umalować danego dnia albo zawsze będziesz machać oczko pod kolor szmatek jakie założysz:-).

Patrzyłyście już na nowe pokazy mody kolekcje wiosenne 2010? Niektóre ciuszki to za podlotka miałam w szafie:-D
Ja nie widziałam jeszcze

reklama
Od na przykład te stronki:

Wiosna 2010 - moda, informacje, plotki, zdjęcia - Zeberka.pl
Pokaz kolekcji Orsay na wiosnę 2010 Moda - Z wybiegów - Galeria - Z wybiegów - Moda - Polki - Kobieta - Nowości z wybiegów, propozycje projektantów, wielka moda

dużo kolorów, mix wzorów, cały czas nadruki na bluzkach, wracają te wąskie dżinsy w kolorze szarym i jasnoniebieskim wytarte na udach.

Dzisiaj nawet chciałam sobie takie dżiny szare kupić ale nie było rozmiaru (27, 28) Same większe.
Do tego pasują butki na koturnie albo obcasie i kolorowa bluzka wystająca spod kurteczki.
Moda na wiosnę będzie sprzyjała "nieuczesanym włosom". Aż mnie kusi na nakręcenie włosów.

Od na przykład te stronki:

Wiosna 2010 - moda, informacje, plotki, zdjęcia - Zeberka.pl
Pokaz kolekcji Orsay na wiosnę 2010 Moda - Z wybiegów - Galeria - Z wybiegów - Moda - Polki - Kobieta - Nowości z wybiegów, propozycje projektantów, wielka moda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
GRATULACJE Patrysiu. Czekamy na Ciebie i Alanka.

A ja dziś kupiłam sobie ten mus samoopalający co polecała Patrysia i na prawdę bardzo ładnie pachnie tylko potem troszkę czuć opalaniem ale da się wytrzymać.:-D

Witam Kochane!

Patysiu GRATULUJĘ!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Ja wciąż czekam. Za dwa dni wizyta i zaczynam się bać,że znowu coś nie tak z tą moją @. Mam stesa potwornego.

Madzia Ty to zawsze z usmiechem :-D zarazaz w kolko usmiechem hehehe
:-p:-D
Witam Kochane!

Ja wciąż czekam. Za dwa dni wizyta i zaczynam się bać,że znowu coś nie tak z tą moją @. Mam stesa potwornego.
Kasiulek ja mam nadzieje,że jest wszystko ok i że @ po prostu nie przyjdzie:-)

Ja podczytuje co piszecie bo mi mały krzyczy jak siadam do kompa bo chce gadać:-D

reklama
Witam Kochane!

a moge wiedziec czy mialas juz jakies badania albo cos Ci lekarka/lekarz przepisali? a ogolem to madzia dobrze pisze niech nie przychodzi ;)
:-p:-D

Kasiulek ja mam nadzieje,że jest wszystko ok i że @ po prostu nie przyjdzie:-)

Ja podczytuje co piszecie bo mi mały krzyczy jak siadam do kompa bo chce gadać:-D
hehe zazdrosny ;-)

ja juz uciekam bo ledwo juz zyje papa

Ostatnia edycja:
Do góry