reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc ja tez pomarudze :-pstarszny ten tydzien jakas zmeczona non stop jestem :/
a dzis do tego jakies zle samopoczucie mnei dopadlo ale juz lepiej

Maggie mnei tez dokucza sostanio glowa tzn bol glowy ;-)
Agniesiak no to czekamy czekamy na dobre wiesci :-)
Ola a co za serial ogladasz? ja czekam na dr hausa :-D i powodzonka zycze ;-) ja wlasnei czekam co obecny cykl przyniesie:sorry2:
Justys oj nei denerwuj sie:sorry2: no tak czasem faceci denerwuja i juz :-D

U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapać:wściekła/y: Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień:cool:

U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapać:wściekła/y: Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień:cool:
:-D:-D

Na marcówkach mi polecają Max Factor

Okazja!!!MaxFactor MasterPiece MAX czarny 7,2 ml (883754247) - Aukcje internetowe Allegro

Sama juz nie wiem który wybrac, zakręciłam się:-D Ale tą pomadkę to sobie zamówię:tak:Widze, że duużo osób ją zamówiło;-)
Takiego nie miałam,pomadka fajna ale ja wole błyszczyki;-)

Dziewczynki dziękujemy za odwiedzinki na hippie:-):-)
Mój mały wykąpany,nakarmiony i śpi
A w domu super,atmosfera :cool2:
Unikamy sie z teściową i szwagierką,tylko teściu jest spoko:)

No i jestem sama;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie Madziu ja jestem tylko właśnie zmagam się z formularzami zgłoszeniowymi o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej i już mnie coś trafia:wściekła/y:

Ja lubię ale nie znam się zupełnie a te formularze są tak skonstruowane, że bez doświadczonego urzędnika ich nie wypełnisz.

reklama
Do góry