reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

czesc Wam :) a ja mialamw pracy taki nawal wszystkiego ze juz wogole nei mysle dzis i nawet nie mam sily juz na czytanie moze jak odpoczne to uda mi sie skupic na tym co pisalyscie ;-) dobrze ze jeszcze tylko 4 dni i znowu weekend bedzie :-D

reklama
a my juz z powrotem od rodzicow:) M mnie ciagnie na pizze i chyba sie wybierzemy choc mi sie nie chce bo juz pozno,no ale jak ma takiego smaka to sie skusze;)a co do poscieli to taniej niz 200zl tez nie kupie wole dolozyc i miec porzadna,a to sa komplety co sie skladaja z 13-14 czesci tak,ze mysle,ze warto do niektorych nawet sa gratisy:) dzisiaj znalazlam taka
http://www.allegro.pl/item868078758_10cz_posciel_baldachim_90x120cm_od_sklep_rena_pl.html
ale jak na razie to ta mi chodzi po glowie i najbardziej sie podoba ale za duzy wydatek jak dla mnie
http://www.allegro.pl/item863351969_4650_bawelniana_posciel_dziecieca_10_elementowa.html

Halo jestem i ja. Masakra jak ten czas szybko leci w pracy. Jestem z siebie dumna bo od jechałam od siebie z wioski do radomska do pracy sama samochodzikiem w nie najlepszych warunkach i na letnich oponach:baffled: no i w mieście nie ma za bardzo jak zaparkować bo wszędzie są zaspy na parkingach więc jak wyszłam ze sklepu to szufelka w rękę i odgarniamy spod kół śnieg żeby ruszyć.

no to mozesz byc z siebie dumna Kasiu:tak:supcio bo wiem ze jazda w taka pogode nie nalezy do latwych:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczynki,

Justyś - 300 zł za pościel to chyba troszke dużo. Poszperaj jeszcze. A tak wogóle to bardzo chcesz mieć baldachim? Pomyśl bo to takie gadżety zawyżają ceny. Ja kupiłam bez bo stwierdziłam że tylko kurz się będzie zbierał. A wogóle to z pościeli używam tylko ochraniacza i prześcieradła. Mały śpi w rożku albo zawinięty w kocyk (robie z niego rożek). Poduszki się nie używa wcale bo nie można a kołderka chyba jak będzie starszy dopiero. Mam nadzieję że Cie nie uraziłam. :sorry2:

Ależ jestem dumna z Igorka. Spał od 21 do 2 (sam zasnął w łózeczku) i potem od 3:30 do 6. O 6 powędrowaliśmy do łóżka, podjadł i usnął mi na ramieniu więc ja myk na boczek, wtulił się i do 8 rano pospaliśmy :-) I dziś go werandowałam wkońcu. 20 minut świeżego powietrza. Nieźle go odurzyło. :-)

Dziewczyny jakbyście chciały jakieś podpowiedzi co kupować dla maluszka i wogóle to dajcie znać to napisze. Jestem na bieżąco :-)

Kasiulek - weselicho sie szkuje, super
Brawo dla Ciebie Maggie i Igorka:-):-)
Hejka ja tez bede wieczorem.

Strasznie sie ciesze, bo odebralismy auto od mechanika i jutro moge juz smigac do pracy :) jupi.

Wklejam zdjecie paznokci :)

Bede pozniej jak pogadam z rodzicami

Buzka
Super pazurki:-)
Halo jestem i ja. Masakra jak ten czas szybko leci w pracy. Jestem z siebie dumna bo od jechałam od siebie z wioski do radomska do pracy sama samochodzikiem w nie najlepszych warunkach i na letnich oponach:baffled: no i w mieście nie ma za bardzo jak zaparkować bo wszędzie są zaspy na parkingach więc jak wyszłam ze sklepu to szufelka w rękę i odgarniamy spod kół śnieg żeby ruszyć.

Kasiulka no to weselicho się szykuje:-D

Grzeczny Igorek dał mamusi tak ładnie pospać:-D
Brawooo:-)
Hej dziewczynki :-)

Maggie - Igorek świetny :-) Nie dość, że taki ładniutki to jeszcze bardzo grzeczny, skoro tak ładnie pospał...:-):-) Oby więcej takich nocy :-)

Kroczek - no proszę jaki super kierowca z Ciebie :-) Też byłabym z siebie dumna na Twoim miejscu :-) Tylko, że ja odkąd jestem w ciąży w ogóle przestała jeździć samochodzikiem, nie wiem dlaczego ale jakiś lęk mnie ogarnął :-:)-( Wcześniej jeździełam a teraz coś mam stresa za każdym razem jak wsiadam za kółko, więc aby się nie stresować wykorzystuję swojego szofera osobistego - mężusia :-)

Patrysia - jak samopoczucie ?? Dajesz radę ?? :-)

A ja kochane jestem już po rozmowie z szefową. Bardzo mile i spokojnie przebiegła ta rozmowa i po raz kolejny przekonałam się, że moja szefowa to kobietka z klasą. Bardzo spokojnie przyjęła moje zwolnienie i kazała mi się niczym nie przejmować, tylko słuchać rady lekarza i dbać porządnie o maluszka bo jak stwierdziła - "to nasze wspólne dobro". Bardzo pozytywnie i mile wypowiedziała się na temat mojej pracy i powiedziała, że czeka na mnie jak już urodzę :-):-) Naprawdę rzadko kiedy zdarzają się tacy szefowie... jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej rozmowy i niepotrzebnie tylko stresowałam się tak bardzo tą rozmową...
Ale na szczęście mam to już za sobą. Teraz tylko liczy się synuś. Spokojnie mogę skupić się tylko na ciąży... :-):-):-D

Buziaczki dla Was i miłego wieczorka, bo ja mykam dalej się uczyć :-)
Ciesze sie ,że szefowa fajnie pogadała z Tobą:-)
czesc Wam :) a ja mialamw pracy taki nawal wszystkiego ze juz wogole nei mysle dzis i nawet nie mam sily juz na czytanie moze jak odpoczne to uda mi sie skupic na tym co pisalyscie ;-) dobrze ze jeszcze tylko 4 dni i znowu weekend bedzie :-D
:tak::tak:

Ja lece kąpać Kacperka:-)

Jestem
Ale jestem wk......a jak nie wiem,mieliśmy akcje w domu ze szwagierką no i potem jeszcze z teściową:wściekła/y::wściekła/y: Jestem taka wściekła,że aż:wściekła/y:

Hejka

Ja uciekam pranie robic hmmm niezle o 21 robic pranie. Potem sie kapac i do wyrka do jutro na 6 do pracy i jeszcze wieczorem studia.

Dziekuje za komentarzyki o paznokciach- postanowilam sobie zrobic a co tam nowy rok, trzeba zadbac o siebie.

Strasznie jakos spokojna jestem i wyluzowana w tym cyklu. Zyje lutym juz- jedziemy na tygodniowy urlopik gdzies sie wyluzowac i posmarzyc :)

Kasiulku- no to super ze weselicho bedziesz miala w rodzince

Kasiu K- Brawo- laski potrafia jezdzic. Ja nie moge sie doczekac jak jutro smigne nowym autkiem :) jupi, dzisiaj po miescie sie juz karnelam, ale do pracy mam 20 minut droga szybkiego ruchu wiec sobie pogrzeje.

Maggie i Madziu- buziaczki dla naszych przystojniaczków

Patrysiu- trzymam kciuki za Ciebie i Alanka

Reszta ciezarowych dajcie nam jakies fluidki- duzo dziewczyn chyba w polowie cyklu jest, ja na przyklad :)

Ale sie rozpisalam uff uff.

Buzki i do jutra.

Jestem
Ale jestem wk......a jak nie wiem,mieliśmy akcje w domu ze szwagierką no i potem jeszcze z teściową:wściekła/y::wściekła/y: Jestem taka wściekła,że aż:wściekła/y:

Chcesz nam sie pozalic ? Wal ;-)

Jaj ją kiedyś walne to spadnie ze schodów:wściekła/y::wściekła/y:
Pretensje pretensje,tak żeby sie doj...ć,przepraszam że tak pisze ale nie moge inaczej
A teściowa oczywiście cicho siedzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Znam to, tylko u nas tak bylo z bratem mojego i tesciowa. Kij im w oko, swoje powiedziec i na piecie sie odwrocic. Nie daj sie :-)

a my juz z powrotem od rodzicow:) M mnie ciagnie na pizze i chyba sie wybierzemy choc mi sie nie chce bo juz pozno,no ale jak ma takiego smaka to sie skusze;)a co do poscieli to taniej niz 200zl tez nie kupie wole dolozyc i miec porzadna,a to sa komplety co sie skladaja z 13-14 czesci tak,ze mysle,ze warto do niektorych nawet sa gratisy:) dzisiaj znalazlam taka
10cz.POSCIEL (BALDACHIM) 90x120cm od sklep_rena_pl (868078758) - Aukcje internetowe Allegro
ale jak na razie to ta mi chodzi po glowie i najbardziej sie podoba ale za duzy wydatek jak dla mnie
4650 BAWEŁNIANA POŚCIEL DZIECIĘCA 10-ELEMENTOWA (863351969) - Aukcje internetowe Allegro

Świetne te pościele, chociaż drogie...
Ale z tych tańszych to mi się podobają te seledynowe misie :-)

reklama
Do góry