reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Oo juz dawno nie bylo tyle stron do nadrabiania:) ale to dobrze cos sie dzieje,cienie Kasiu super chyba tez sobie jakies zamowie jeszcze sie zastanawiam:)
Maggie Igorek śliczny:)
Nie przejmuj sie Kasiulek tesciowa,szkoda nerwow na nie!
Fajna karuzelka Madziu,my mamy dostac od kuzynki M,zobaczymy,czy dotrzyma slowa
Ja zamówiłam 5 i 6 gratis:-):-)
Mam nadzieje,że dostaniecie tą karuzelke

reklama
no wiesz jak to jest jedni duza obiecuja,a nic z tego nie wychodzi no ale zobaczymy,łozeczko w kazdym razie nam daja,bo powiedzieli,ze ja chcemy to mozemy juz brac ale to jeszcze za wczesnie,a po drugie nie mamy miejsca zeby je gdzies schowac

no wiesz jak to jest jedni duza obiecuja,a nic z tego nie wychodzi no ale zobaczymy,łozeczko w kazdym razie nam daja,bo powiedzieli,ze ja chcemy to mozemy juz brac ale to jeszcze za wczesnie,a po drugie nie mamy miejsca zeby je gdzies schowac
To fajnie,że będziecie mieli łóżeczko:-) A kiedy zaczynacie jakieś przygotowania?

tak w polowie lutego chyba chce sobie wszystko wczesniej poprac,poprasowac i poukladac,M musi sypialnie jeszcze pomalowac i szuflad mi dorobic:),bo mozemy sie nie zmiescic z maluszkiem
mysleze to nie za wczesnie,bo jakby tak maly chcial przyjsc na swiat nieco wczesniej to wole juz wszystko miec ale jak wyjdzie z tymi przygotowaniami to jeszcze zobaczymy:) ale w planach mam polowe lutego i zakupy i reszte

mysle,ze mi to szybciej zleci do tego 31 marca jak zaczne juz przygotowania:)

wynajem 800zl,dwa pokoje i chyba woda i prad osobno i to duza jak dla nas tym bardziej,ze mamy w planach zebym nie wracala do pracy od razu po macierzynskim.Wcinac sie jej nie dam juz mi troche dala spokoj bo jak mi chodzila i gadala ze mam pic mleko z herbata i jesc duzo sera zeby miec pokarm no i oczywiscie masowac piersi to mialam dosc ale bylo to chyba dwa miesiace temu i jak na razie mam spokoj tylko z tym betem wyszczelila jak Filip z konopi.No Madziu piekny sen moze sie kiedys spelni,zobaczysz jak sie wam pouklada:)ale sie rozpisalam
Justyś to mieszkajcie sobie tu na razie i sie nie daj;-)
A co do betów to już nie ma czegoś takiego,teraz są rożki,ale wiesz co ja mam nowy i nie używałam jakoś mi sie nie przydał w domu.Mały jak siei urodził to były upały:-)
A ona z tym betem to starej daty jest:-)

Ja tylko wpadam przeprosić Madzię,że tak nagle zniknęłam. :zawstydzona/y: M poprosił o laptopa i to dlatego. :-) Zmykam spać.
Dobranoc Justyś!
Dobranoc Madziu!;-)

Ps. Przeprowadzić się chcieliśmy pod koniec stycznia,ale chyba miesiąc później to będzie.
No co ty Kasiu;-)
Milusich snów kochana:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zleci Ci zleci,a pewnie że to nie za szybko.Ja to i tak dużo wcześniej miałam porobione niektóre rzeczy
Kurde coś mi w kark wlazło i ledwo szyją ruszam:(

ja i tak pewnie wyslucham od tesciowej ze to za szybko i wogole,wczoraj mi gadala,ze mi bet uszyje,ciekawe po co!?brak slow ale juz sie nie przejmuje tym co ona gada,tzn.staram sie nie przejmowac:) kolezanka mi ostatnio dzwonila ze jest mieszkanie ale od marca i kurde nie wiem tak na ostatnia minute wszystko robic no i kasa dosc spora za wynajem myslimy jeszcze z M

ja i tak pewnie wyslucham od tesciowej ze to za szybko i wogole,wczoraj mi gadala,ze mi bet uszyje,ciekawe po co!?brak slow ale juz sie nie przejmuje tym co ona gada,tzn.staram sie nie przejmowac:) kolezanka mi ostatnio dzwonila ze jest mieszkanie ale od marca i kurde nie wiem tak na ostatnia minute wszystko robic no i kasa dosc spora za wynajem myslimy jeszcze z M
Wiesz co Justyś zrobicie jak uważacie,ale mi sie wydaje że jak ona sie wcina to jak sie mały urodzi to będzie jeszcze bardziej,no chyba że jej na to nie pozwolisz.Mojej sie nie udało i dała spokój,chociaż czasami jeszcze próbuje,no i kijowo bo twoja teściowa pali to już w ogóle
A teraz nie przejmuj sie co ona gada
A ile wynajem jak moge wiedzieć?:zawstydzona/y:
Wiesz co mi sie ostatnio śniło? Że urodziłam teraz dziewczynke:-D Troche głupi sen bo teraz urodziłam,ale malutka była śliczna:-)
No ale nawet jakbym kiedyś kiedyś chciała mieć drugie dziecko to musielibyśmy mieć takie nasze 3 warunki spełnione,a to pewnie niemożliwe
Ech mój kark:-(

Ale sie rozpisałam:-D

wynajem 800zl,dwa pokoje i chyba woda i prad osobno i to duza jak dla nas tym bardziej,ze mamy w planach zebym nie wracala do pracy od razu po macierzynskim.Wcinac sie jej nie dam juz mi troche dala spokoj bo jak mi chodzila i gadala ze mam pic mleko z herbata i jesc duzo sera zeby miec pokarm no i oczywiscie masowac piersi to mialam dosc ale bylo to chyba dwa miesiace temu i jak na razie mam spokoj tylko z tym betem wyszczelila jak Filip z konopi.No Madziu piekny sen moze sie kiedys spelni,zobaczysz jak sie wam pouklada:)ale sie rozpisalam

Ja tylko wpadam przeprosić Madzię,że tak nagle zniknęłam. :zawstydzona/y: M poprosił o laptopa i to dlatego. :-) Zmykam spać.
Dobranoc Justyś!
Dobranoc Madziu!;-)

Ps. Przeprowadzić się chcieliśmy pod koniec stycznia,ale chyba miesiąc później to będzie.

reklama
Do góry