reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agniesiak jak masz otwartą tą stronę to jest tam takie coś jak zobacz inne moje aukcje i klikasz tam i są aktualnie wystawiane aukcje:tak:

Hejka

Doczytalam co naskrobalyscie. Nie mam sily pisac. :) Mam narazie na rano do pracy przez 3 tygodnie, ale na przyszly tydzien wpadne czesciej.

Wlasnie robie obiad, bylismy dzisiaj na zakupkach, tzn ciuchowych.

Ale najwazniejsze to sprzedalismy nasze kombi i kupilsmy juz nowe mniejsze autko, wiec strasznie sie ciesze.

Wczoraj bylam zrobic sobie paznokcie, tak pisalyscie ostatnio o nich i mnie naszla ochota.

A w srode wizyta w lekarza.

Dziekuje za pamiec i pozdrawiam

Oto ta baza pod cienie

Załączniki

• DSC00045.jpg
    DSC00045.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 20
Hejka

Doczytalam co naskrobalyscie. Nie mam sily pisac. :) Mam narazie na rano do pracy przez 3 tygodnie, ale na przyszly tydzien wpadne czesciej.

Ale najwazniejsze to sprzedalismy nasze kombi i kupilsmy juz nowe mniejsze autko, wiec strasznie sie ciesze.

Wczoraj bylam zrobic sobie paznokcie, tak pisalyscie ostatnio o nich i mnie naszla ochota.

Zrób Oluś zdjęcie paznokci:-D

Hejka

Olu to super,że sprzedaliście auto i kupiliście nowe:-)
A jakie masz pazurki?
Daj znać po wizycie

Kurde tyle stron o kosmetykach. Wy to jesteście niezłe.
U nas śnieg po kolana i pada prawie cały dzień.
Cały czas myślę co u tej znajomej po cesarce. Lekarze to konowały, leżąc traci cenny czas który powinien być przeznaczony na kontakty z noworodkiem.

reklama
Hej Laseczki,

Doczytałam i wyjec się oczywiście już włącza :-D:-D:-D

Ren - witaj

Wrzucam fotke Igorka tutaj bo tu szybciej niż na zamkniętym: 05 - maj.jpg

12 - grudzień.jpg

Do góry