reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczyny!!! Jestem tu nowa :) I mam takie pytanko do Was :) jako że juz jesteście mamusiami :) Razem z mezem staramy sie o dzidzie 2 miesiace.W zeszlym miesiace sie nie udalo ale moze teraz bo mam troszke inne objawy jak zawsze.Pare dni po owulacji zaczely mnie bolec piersi a zwykle zaczynaja mnie bolec ok tygodnia przed miesiaczka. Oprocz tego zauwazylam duzo mlecznego sluzu. Wiecej juz objawow nie zauwazylam gdyz to dopiero 10/11 dzien od owulacji a czy do zaplodnienia doszlo to nie mam pewnosci ale bardzo sie staralismy :). Co sadzicie? Czy jeszcze za wczesnie na jakiekolwiego objawy? Jak dlugo Wy sie staralyscie?

reklama
WITAM:-)
Dzisiaj mam lepszy humorek bo i skurcze nie męczyły:-)
DZIEWCZYNY ZROBILAM DZISIAJ TEST!!!!I WYSZEDL:-D:-D:-D
WPRAWDZIE TA 2 KRESKA JEST JASNIU5TKA ALE TO JUZ NIE JEST CIEN I NIE TRZEBA SIE DOMYSLAC CZY ONA WOGOLE TAM JEST:-D:-D
DZISIAJ POSZLAM UMOWIC SIE DO MOJEGO GINA....NAJBLIZSZE TERMINY NA STYCZEN:szok: MAM ZAMIAR POJSC DO PRYWATNEGO (PODOBNO SWIETNY) TYLKO MAM DO WAS PYTANIE - KIEDY M0ZNA STWIERDZIC U GINA, ZE TO CIAZA? BO NIE CHCE WYDAC 100ZL ZA WIZYTE I SIE OKAZE, ZE JESZCZE ZA WCZESNIE ZEBY COS ZOBACZYC....:sorry:
GRATULACJE!!!dawaj zdjątko pochwal się:tak:
Czesc dziewczyny!!! Jestem tu nowa :) I mam takie pytanko do Was :) jako że juz jesteście mamusiami :) Razem z mezem staramy sie o dzidzie 2 miesiace.W zeszlym miesiace sie nie udalo ale moze teraz bo mam troszke inne objawy jak zawsze.Pare dni po owulacji zaczely mnie bolec piersi a zwykle zaczynaja mnie bolec ok tygodnia przed miesiaczka. Oprocz tego zauwazylam duzo mlecznego sluzu. Wiecej juz objawow nie zauwazylam gdyz to dopiero 10/11 dzien od owulacji a czy do zaplodnienia doszlo to nie mam pewnosci ale bardzo sie staralismy :). Co sadzicie? Czy jeszcze za wczesnie na jakiekolwiego objawy? Jak dlugo Wy sie staralyscie?
witam i kciuki za udany cykl:-)najlepiej poczekać do dnia @ bo czasami niepotrzebnie się nakręcamy;-)ale życze aby były te objawy efektem fasolki:tak:
MAGGIE jesteś moderatorem:-)
MADZIAS te nieprzespane noce ja mam tak do dzisiaj:confused2:ale jest lepiej bo synek już spi tyle co mleczko wypije i dalej śpi bo wcześniej top potrafił mi koncerty robić a raz nawet o 3 się obudział aby się bawić:rofl2:
JUSTYŚ oby te twardnienia nie były niczego przyczyna:sorry:wiesz ja je też miałam i z tego efekt problem juz ze szyjka ale mysle że sie oszczedzasz i twrdnienia to nic jak tylko Braxtony:tak:super że brat wychodzi:-)

Cześć Dziewczyny,

Dotarłam.

Madziu - ja od 6:40 na nogach :-D:-D:-D Ale powiem szczerze że jak mam sie tak w nocy męczyć to wole wstać i zacząć ogarniać różne rzeczy :tak:

moj bratek czeka na wypis i juz pojedzie do domu:))
Super, pozdrów brata od Nas

Patrysiu - dziękuje, właśnie też zauważyłam :tak:

Wróciłam do domku i standardowo jak nie czekałam na listonosza to był - i to nawet dwóch :-D:-D:-D Jeden z paczką a drugi z poleconym. Po 17 sobie odbiore.

Poczyniłam zakupy - wanienka, przewijak, jakieś tam okrycia na przewijak, prezent dla Kacperka (niestety bodziczków nie było :-(), osłonki aventu, podkłady, majtale siateczkowe.... Hi hi. Może wózek też dotrze bo sprawdzałam i szwęda się z jakimś kurierem po W-wie :-D:tak:

Acha - oddałam 201 i 200 głosik na Słodziaka

ale z ciebie ranny ptaszek maggie,no ale jak nie idzie spac to lepiej wstac;) widze,ze juz z zakupami zbizasz sie ku koncowi,fajnie,wozio pewnie przyjdzie dzis lub najpozniej jutro,a ja musze sie zebrac i po wyniki skoczyc,ciekawa jestem jak mi wyszly!?

ale z ciebie ranny ptaszek maggie,no ale jak nie idzie spac to lepiej wstac;) widze,ze juz z zakupami zbizasz sie ku koncowi,fajnie,wozio pewnie przyjdzie dzis lub najpozniej jutro,a ja musze sie zebrac i po wyniki skoczyc,ciekawa jestem jak mi wyszly!?
:-D:-D:-D Pamiętam jak na początku mogłam spać non-stop :tak: A teraz jakiegoś powera rano dostaje, tylko po południu i wieczorem flaczek ze mnie ale dzielnie do 23-24 wytrzymuje :-D:-D
Leć po wyniki - ale czuje że będzie ok. ;-)
Aaaa widziałam że w poniedziałek idziemy do lekarzay większą grupą pod wezwaniem :-D:-D

Heja!!
Nie miałam internetu przez dwa dni.. Eh.. No ale juz jestem z Wami:) Zaraz oddam głos na Kacperka coby się chłopak nie pogniewał na e-ciotkę, że go zaniedbuje od dwóch dni;-):-) Zaraz po jakies bułeczki skoczę do sklepiku na dole:) Mam nieodparta pokusę na jakąś bułkę z budyniem czy cuś:-p:-D
Dziękujemy:tak:
Cześć Dziewczyny,

Dotarłam.

Madziu - ja od 6:40 na nogach :-D:-D:-D Ale powiem szczerze że jak mam sie tak w nocy męczyć to wole wstać i zacząć ogarniać różne rzeczy :tak:

Super, pozdrów brata od Nas

Patrysiu - dziękuje, właśnie też zauważyłam :tak:

Wróciłam do domku i standardowo jak nie czekałam na listonosza to był - i to nawet dwóch :-D:-D:-D Jeden z paczką a drugi z poleconym. Po 17 sobie odbiore.

Poczyniłam zakupy - wanienka, przewijak, jakieś tam okrycia na przewijak, prezent dla Kacperka (niestety bodziczków nie było :-(), osłonki aventu, podkłady, majtale siateczkowe.... Hi hi. Może wózek też dotrze bo sprawdzałam i szwęda się z jakimś kurierem po W-wie :-D:tak:

Acha - oddałam 201 i 200 głosik na Słodziaka
Dziękujemy:tak: Ciekawe co to za polecony:-p
no idziemy:),ja ide na 13.20 mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok i ze sie okaze,ze w brzuszku sa jajeczka;)
Ciekawe czy tam są jajeczka:-D

reklama
A ja zrobiłam racuchy:-p
Właśnie miałam okrzyki wojenne bo Kacperek nie mógł usnąć,teraz powiedzmy że śpi-no jednym okiem:-D

Do góry