reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu - z ręką na sercu - nie pamiętam

A wogóle to Dzień Dobry - mamy już czwartek.

Z przyczyn technicznych spadam ;-) ale wpadne za pare godzin.

U mnie jeszcze sroda- ale uciekam juz spac

Dobranoc i do juta

Załączniki

• dobranoc.jpeg
    dobranoc.jpeg
    3,6 KB · Wyświetleń: 36
Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia, mówiłam że wpadne za pare godzin. :-D

Ale miałam lipną noc. Do 2 kręciłam się w łóżku stękając. Nie mogłam zasnąć. A potem co chwile się budziłam. O 6 wstałam bo już miałam dosyć. No i tak sobie ogarniam rzeczy które mi wpadają do głowy. Ech, pewnie za 2-3 h będę nieprzytomna.

Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia, mówiłam że wpadne za pare godzin. :-D

Ale miałam lipną noc. Do 2 kręciłam się w łóżku stękając. Nie mogłam zasnąć. A potem co chwile się budziłam. O 6 wstałam bo już miałam dosyć. No i tak sobie ogarniam rzeczy które mi wpadają do głowy. Ech, pewnie za 2-3 h będę nieprzytomna.
Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpisz
Dla Ciebie dużo rzeczy Ci brakuje,czy jeszcze nic nie masz??
:-)

Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpisz
Dla Ciebie dużo rzeczy Ci brakuje,czy jeszcze nic nie masz??:-)
A Wy z Kacperkiem jak po nocce?

Coś tam mam dla siebie - jakieś koszule podostawałam, apteke też zaliczyłam. Troche na allegro higienicznych rzeczy przy okazji Kluska zamówiłam. Musze liste rzeczy do szpitala przejrzeć. Tylko że to żadna frajda. Małemu się super kupuje a dla samej siebie sie nie chce. :-D

A tak w ogóle to cześć dziewczynki:-)
Jakaś zamotana jestem,coś głowa mnie ćmi. Mój T właśnie jedzie z samochodem do mechanika,ale widze że sie jeszcze zastanawia

A Wy z Kacperkiem jak po nocce?

Coś tam mam dla siebie - jakieś koszule podostawałam, apteke też zaliczyłam. Troche na allegro higienicznych rzeczy przy okazji Kluska zamówiłam. Musze liste rzeczy do szpitala przejrzeć. Tylko że to żadna frajda. Małemu się super kupuje a dla samej siebie sie nie chce. :-D
Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepach:-D
Po nocce nawet ok,tylko sie późno położyłam i niemrawa jestem :eek:

[QUOTE=maggie_f;4556400]Ach Ci faceci :-D:-D[/QUOTE]
:-D:-D I jeszcze co chwile mnie pytał- Oddajemy samochód?? Boi sie o swoją renówke żeby mu nie popsuli:-D

reklama
Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepach:-D
Po nocce nawet ok,tylko sie późno położyłam i niemrawa jestem :eek:
Bo na forum za długo siedzisz. :-D:-D:-D Kurcze musze się zebrać wkońcu i posprawdzać czego mi brakuje bo jakby się coś na tym poniedziałkowym KTG okazało to liiiiiiiipa będzie :-(
:-D:-D I jeszcze co chwile mnie pytał- Oddajemy samochód?? Boi sie o swoją renówke żeby mu nie popsuli:-D
:-D:-D:-D Skąd ja to znam - dla tych samochodów to potrafią być bardziej czuli niz dla Kobitek swoich. :-D:-D:-D

Do góry