reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Justyś i co odezwał sie brat?
Kupiłam małemu bodziaka z napisem-W Domu szefem jestem ja
Hahaha
odpisal mi tylko,ze go boli glowa i nic nie ma tak zle,a ja wiem ze po prostu ciagle o tym mysli.
Bodziaki suuper:) tez sobie takie sprawie teraz lece z M do tesco bo ma ochote na hod-dogi i idziemy po bulki

Jestem,

Zajmowałam się moim starszym psiakiem. Biedaczek ma powiększoną wątrobe, dostał kroplówke i zastrzyki. Mam mu dawać hepatil i w piątek kolejne zastrzyki. Tak więc troche pobiegałam, zaliczyłam apteke i posiedziałam z nim.

Justyś - wstrząśnij swoim bratem. Z cukrzycą da się normalnie żyć. U mnie ma babcia i ojciec i praktycznie prowadzą normalny tryb życia.

Madziu - no to fajoskie te bodziaki :-D i jakie prawdziwe.

A ja już się przestaje dziwić że listonosz do mnie nie dociera. Skoro na allegro zapomnieli wysłać paczke do mnie to nie dziwne że nie doszła. :-D Zamówiłam przybornik i wyszło mi 28 zł i Pani mi napisała że bardzo przeprasza i dorzuca w takim razie 2 gratisy: kocyk i pościel do wózka. He he - jak będą fajne to nieźle się obłowie za te 28 zł. :-D:-D:-D

Jestem,

Zajmowałam się moim starszym psiakiem. Biedaczek ma powiększoną wątrobe, dostał kroplówke i zastrzyki. Mam mu dawać hepatil i w piątek kolejne zastrzyki. Tak więc troche pobiegałam, zaliczyłam apteke i posiedziałam z nim.

Justyś - wstrząśnij swoim bratem. Z cukrzycą da się normalnie żyć. U mnie ma babcia i ojciec i praktycznie prowadzą normalny tryb życia.

Madziu - no to fajoskie te bodziaki :-D i jakie prawdziwe.

A ja już się przestaje dziwić że listonosz do mnie nie dociera. Skoro na allegro zapomnieli wysłać paczke do mnie to nie dziwne że nie doszła. :-D Zamówiłam przybornik i wyszło mi 28 zł i Pani mi napisała że bardzo przeprasza i dorzuca w takim razie 2 gratisy: kocyk i pościel do wózka. He he - jak będą fajne to nieźle się obłowie za te 28 zł. :-D:-D:-D

Biedny piesek:(
Maggie to masz fajnie,gratisy dostajesz:)

reklama
Hej
Maggie super wózek:-) Ty to masz szczęście do tego allegro:-D

madziaas świetne bodziaki:-D
kroczek super, że mama wraca do zdrowia

A ja dzisiaj byłam caly dzien u rodziców nie chciało mi sie w domu siedzieć:-D

Do góry