reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja juz po jedzonku tak sie zle poczulam ze moja tesciowa z tesciem mnie zawiezli na to badanie chcoc sie wzbranialam no ale ze nie mialam nic do powiedzenia to pojechalismy wszyscy dalej sie czuej do dupy.Maggie fajnie ze juz kupilas wozio:)no i albumik bardzo ladny:) no i pochwal sie pojazdem jaki kolorek?

WITAM:-)
Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:
to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)
głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)
Madziu - czy jesteś zadowolona z Twojego bujaczka? Czegoś Ci w nim brakuje/coś Cie wkurza? Mam sobie wybrać jaki chce i zastanawiam się czy szperać i szukać czy sobie taki wziąć.
p.s. Jutro M. jedzie odebrać łóźeczko ;-)
no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostało:tak:
Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać
no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)
odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą:tak:

Heh ja w grudniu kończe 23 latka jest ktoś tak jak ja:zawstydzona/y::rofl2:

WITAM:-)

to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)

głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)

no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostało:tak:

no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)

odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą:tak:

Heh ja w grudniu kończe 23 latka jest ktoś tak jak ja:zawstydzona/y::rofl2:
Dziękujemy za głosiki:tak:
Ojj ja przy Was dziewczynki to na prawde jestem babcia:-D:-D

Justyś - dziś raczej kiepski dzionek będziesz miała po tej glukozie.

A wózio dokładnie taki: wózio.png srednio mi się to podwozie wizualnie podoba ale wygrała wygoda i dobro Kluska. :tak:To podobno jedyny wózek na rynku na pasach i ze skretnymi kołami.

reklama
Do góry