reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Takie,ale komp mi chodzi:crazy::wściekła/y:

Załączniki

• n1n1.jpg
    n1n1.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 20
Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać

Chyba z forum się cos dzieje bo mnie wywala co jakiś czas.

A nosidełko full wypas ;-)

Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać
Oj no to szkoda :-( Rzeczywiście :-( A może jednak pożyczcie?Czy kiepskie relacje macie?

Chyba z forum się cos dzieje bo mnie wywala co jakiś czas.

A nosidełko full wypas ;-)

Oj no to szkoda :-( Rzeczywiście :-( A może jednak pożyczcie?Czy kiepskie relacje macie?
Nie tu nie o to chodzi,ale wiesz ja nie lubie pożyczać.Wiesz jakby coś to potem będzie afera.Pojedziemy jak nasz będzie zrobiony:-)
Jutro po pracy jedziemy na zakupy,żeby nie dźwigać potem wody,czy soków i jade do Baby maxxa może coś Bąbelkowi kupie:-)

Nie tu nie o to chodzi,ale wiesz ja nie lubie pożyczać.Wiesz jakby coś to potem będzie afera.Pojedziemy jak nasz będzie zrobiony:-)
Jutro po pracy jedziemy na zakupy,żeby nie dźwigać potem wody,czy soków i jade do Baby maxxa może coś Bąbelkowi kupie:-)
No tak, w sumie ja też nie lubie pożyczać.

He he to Kacperek się pewnie jutro obłowi. :-D:-D:-D On to ma dobrze - chociaż Klucha też nie ma co narzekać :-D:-D:-D

Kurcze Madziu Ty też na końcówce byłaś taka zmęczona i śpiąca. Ja to nie wiem co się ze mną dzieje od 3 dni. :eek:

No tak, w sumie ja też nie lubie pożyczać.

He he to Kacperek się pewnie jutro obłowi. :-D:-D:-D On to ma dobrze - chociaż Klucha też nie ma co narzekać :-D:-D:-D

Kurcze Madziu Ty też na końcówce byłaś taka zmęczona i śpiąca. Ja to nie wiem co się ze mną dzieje od 3 dni. :eek:
Maggie to zależało od dnia,chociaż rano prawie codziennie biegałam do warzywniaczka po owocki,a jak już wróciłam to siły było brak:eek:
To też teraz taka pogoda,że spać sie chce.
Moje dwa Łobuzy właśnie śpią:-D

Ale się wkurzyłam na mój internet:wściekła/y:2 dni temu mi przysłali, ze mi się kończy transfer i zwolnią mi prędkość i kupiłam sobie dodatkowe MB i dzisiaj znowu dostałam, że mi sie transfer kończy od czego:wściekła/y:od siedzenia troche na forum i NK:wściekła/y:

justynko trzymam kciuki za brata
madziass nosidełko super :-)

reklama
Ale się wkurzyłam na mój internet:wściekła/y:2 dni temu mi przysłali, ze mi się kończy transfer i zwolnią mi prędkość i kupiłam sobie dodatkowe MB i dzisiaj znowu dostałam, że mi sie transfer kończy od czego:wściekła/y:od siedzenia troche na forum i NK:wściekła/y:

justynko trzymam kciuki za brata
madziass nosidełko super :-)
Paula ja też teraz tak mam,czekam na nowe mb bo domówiłam
Dzięki:-)

Do góry