reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
wczoraj jeszcze bylam z bratem w takiej hurtowni odziezowej nie daleko nas i tam tez sa ciuszki dla dzieci,normalnie cuda i nie drogie napewno tam pojade jak sie juz dowiem kto mi mieszka w brzuszku,wczoraj juz bym cos kupila tak wiesz zeby uz cos miec ale wieszkosc fajnych to byl wybor miedzy rozowymi a niebieskimy

ty Madziu chodzilas do szkoly rodzenia,bo juz nie pamietam:zawstydzona/y:
Nie nie chodziłam
wczoraj jeszcze bylam z bratem w takiej hurtowni odziezowej nie daleko nas i tam tez sa ciuszki dla dzieci,normalnie cuda i nie drogie napewno tam pojade jak sie juz dowiem kto mi mieszka w brzuszku,wczoraj juz bym cos kupila tak wiesz zeby uz cos miec ale wieszkosc fajnych to byl wybor miedzy rozowymi a niebieskimy
:-) uwielbiam takie sklepy,ja różowego nie mam no bo chłopczyk ale wiesz ja lubie różne kolory.I mam żółte,seledynek,różne kolory:-)

no ja tez nie chce tylko niebieskich albo tylko rozowych,bo mi sie to nie bardzo podoba jak dziecko ciagle na rozowo bo dziewczynka i na odwrot ale z tych takich fajniejszych kompletow juz takie z czapeczkami to wlasnie byly tylko te dwa kolory a z takich roznych kolorow to byly same duze

no,ciekawe:-) ale wiekszosc mi mowi ze bedzie chlopczyk bo sie nic nie zmieniam i mi ciaza słuzy choc ja tam w takie oznaki nie wierze bo zona mojego kuzyna urodzila coreczke a w ciazy tez promieniala,a niby dziewczynki zabieraja urode,a ja sama nie wiem raz czuje ze to chlopiec potem ze chyba dziewczynka chociaz od samego poczatku ciazy mowie mały,nigdy jeszcze nie powiedzialam mala,no zobaczymy;-)dla mnie i chyba dla wiekszosci wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa:tak:bo to najwazniejsze

no,ciekawe:-) ale wiekszosc mi mowi ze bedzie chlopczyk bo sie nic nie zmieniam i mi ciaza słuzy choc ja tam w takie oznaki nie wierze bo zona mojego kuzyna urodzila coreczke a w ciazy tez promieniala,a niby dziewczynki zabieraja urode,a ja sama nie wiem raz czuje ze to chlopiec potem ze chyba dziewczynka chociaz od samego poczatku ciazy mowie mały,nigdy jeszcze nie powiedzialam mala,no zobaczymy;-)dla mnie i chyba dla wiekszosci wazne jest to aby dzidzia byla zdrowa:tak:bo to najwazniejsze
Właśnie zauważyłam,że mówisz mały:-)
Pewnie,że najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

reklama
Do góry