reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Masakra - mówie Ci. Dzikie myszy nie są fajne - miałam wogóle jazdy że mnie pogryzie. :szok:

Ło kurcze - właśnie na zegarek spojrzałam. Jak późno. A ja w piżamie siedze. A o 12 trzeba wyruszyć :szok: Zaczne się malować i ubierać co by jak jakoś wyglądać :-D
Oki,szykuj sie szykuj
No i trzymam kciuki (nie dziękuj) daj znać potem;-)

reklama
WITAM :-)
M jechał kupic wyprawke naszemu synkowi i coś do domku to ja skorzystałam z okazji i zagladam do was:-)
Wiesz co niech nieprzesadza,gumka daje zabezpieczenie no wiadomo że to nie tabletka no ale po coś one są
ja też jestem tego zdania troszke za bardzo namusza na te tabletki nie sa tak całkowicie zdrowe i niepowinien tak napierać na nie np.gdyby mnie badał ja i on byśmy sie niedogadali bo ja i tabletki kategorycznie nie a jak by mi je wmuszał to bym zamkneła drzwi i pomachała mu bo co to za gin jak zmusza do tableteg gdzie jak kobieta np.nie chce ich brac:confused2:my bedziemy tak z M że pomimo gumka i tak przy wytrysku bedzie wychiodził ze mnie nam to nieprzeszkadza a na pewno ochrona bedzie dobra(bo juz niechcemy trzeciego maluszka) a i też bede sobie liczyła dni płodne itp.samoobserwacja do tego uważność i antykoncepcja "naturalna" wystarczy:tak:
:-D:-D:-D Sorki że się śmieję ale troszke ten lekarz ma racje. Głupio to zabrzmi ale My kiedyś gumką się zabezpieczyliśmy i ona mi w efekcie została w środku. A najgorsze że jest znaleźć nie mogłam i myślałam że to żart. Ale się odnalazła :-D:-D:-D
hehe ja też miałam raz taki przypadek:laugh2:
a ja juz jestem po urodzinach,bylo fajnie choc moj tata cos byl nie w humorze:(,nie wiem czemu bo zazwyczaj jest wesoly,ja sie martwie moja dzidzia dzisiaj wogole nie kopnela:( poloze sie chyba i bede wsluchiwac,nie wiem...,jutro was dziewczyny doczytam jeszcze mnie tesciowa dobila,bo sie mnie pytali dzisiaj ktory miesiac,ja mowie no koniec piatego albo poczatek szostego zalezy jak kto liczy,bo widzialam rozne kalendarze,a ona mi tu liczy na palcach i mowi polowa piatego i ze ja sie nie znam...ach nie mam znow humoru chyba mi hormony wariuja
nie martw sie niektóre dzieciaczki są spokojne i widocznie twój maluszek bedzie taki:tak:a co do liczenia w jakim miesiącu jestes to tu ci podaje tc jest to bardzo dokładne każdy miesiąc ciążowy ma 4.5 tc gdzie jest razem 40 tc:tak:

Jak liczyć miesiące ciąży :

1 miesiąc - 0-4,5 tyg.
2 miesiąc - 4,5-9 tyg.
3 miesiąc - 9-13,5 tyg.
4 miesiac - 13,5-18 tyg.
5 miesiąc - 18-22,5 tyg.
6 miesiąc - 22,5-27 tyg.
7 miesiąc - 27-31,5 tyg.
8 miesiąc - 31,5-36 tyg.
9 miesiąc - 36-40 tyg.
Ja mam taki niziutki bujaczek i on sobie w nim siedzi czasem śpi.Zazwyczaj rano go tam daje,no i rano go dałam i jeszcze sobie leże i zaglądam na niego_On siedzi i gada i sie śmieje,pręży,stęka.Wzięłam komórke,otworzyłam(to trwało chwileczke) i patrze na bujak,a jego nie ma-tylko słysze- guguu. A ten mały osiołek zsunął sie z bujaczka i siedzi przy łóżku,oczka ma jak 5 zł i sie śmieje.Tzn siedzi to może źle powiedziane,ale między łóżkiem,a bujaczkiem była mała szczelina i on sie tam wpasował. Ja sie wytraszyłam,a ten sie cieszy.Teraz go już zapinam szelkami
:laugh2::laugh2::laugh2: słodziak z Kacperka:-)
To ja nie pisałam? Którejś nocy już tak przysypiałam i słysze jakiś dziwny dźwięk - otwieram oko a tam przy mojej głowie mysz. :szok: Wydarłam się bo się na maksa przestraszyłam i oczywiście z łóźka wyskoczyłam na równe nogi. Fru do mamy żeby przyszła pułapke postawić. I poszłam spać do pokoju brata. Oczywiście brzuch mi sie zaczął z nerwów stawiać i wogóle. Przysypiam u brata a tam za szafą kolejna mysz - coś sobie jadła. Tak sie zdenerwowałam że całą noc przesiedziałam przy zapalonym świetle na łóżku. Później przez pare dni mój ojciec spał u mnie a ja z mamą.
:laugh2:ja tez kiedyś miałam taki przypadek z tym że nie była na poduszce a siedziała na kancie łóżka i tak sobie szła:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Armin Only Trance and Energy z najsłynniejszym DJ'em Arminem van Burrenem:-). Mąż mnie w to wciągnął.

EHHH TEŻ BYM POSZŁA NA TAKI KONCERT:)

A DZISIAJ RANO ZROBIŁAM ZNOWU TEST ..... WIEM, WIEM, WARIATKA ZE MNIE, TYLKO KASE MARNUJE NA TE TESTY....:-p:-p ALE NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ I ZNOWU BYŁO WIDAĆ CIEŃ TYLKO TROSZECZKĘ MOCNIEJSZY. CZY JEST TO MOŻLIWE, ŻE TO JEST TYLKO TAKIE WYTŁOCZENIE GDZIE POWINNA SIĘ POJAWIĆ WIDOCZNA LINIA??? BO PRZED ROBIENIEM SIĘ PRZYGLĄDAŁM I WYDAJE MI SIĘ, ŻE NIE BYŁO NIC WIDACĆĆ...??JAK MYSLICIE?

EHHH TEŻ BYM POSZŁA NA TAKI KONCERT:)

A DZISIAJ RANO ZROBIŁAM ZNOWU TEST ..... WIEM, WIEM, WARIATKA ZE MNIE, TYLKO KASE MARNUJE NA TE TESTY....:-p:-p ALE NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ I ZNOWU BYŁO WIDAĆ CIEŃ TYLKO TROSZECZKĘ MOCNIEJSZY. CZY JEST TO MOŻLIWE, ŻE TO JEST TYLKO TAKIE WYTŁOCZENIE GDZIE POWINNA SIĘ POJAWIĆ WIDOCZNA LINIA??? BO PRZED ROBIENIEM SIĘ PRZYGLĄDAŁM I WYDAJE MI SIĘ, ŻE NIE BYŁO NIC WIDACĆĆ...??JAK MYSLICIE?
Zrób zdjęcie i wklej to powiemy co widzimy

reklama
Do góry