reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?

Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?
Mnie bardzo zainteresowało nie tyle nosidełko co chusta i jak uda sie z drugi to sobie na pewno kupię
Pewnie że musi się udać.

30 kg - to ostro. A ile to potem zrzucałaś?
Niestety ale nie udało mi sie zrzucić i mam je do dzisiaj a dokładnie jeszcze 15:sad::sad::sad:

reklama
Ja jestem jak najbardziej za. Tylko że w SR babka mówiła o chustach że są dobre bo dzieciaczek ma z Tobą kontakt i się przytula całym ciałkiem. I to podobno jest bardzo ważne żeby czuł Mamusie. Z kolei moja kumpela polecała mi manduke. Jej synek ma 5 miesięcy i waży prawie 6 kilo a ona jest drobniutka i jej kręgosłup nie wytrzymał. I ta manduka odciąża kręgosłup bo ciężar jest na biodrach. Tanie to nie jest ale podobno najlepsze: http://www.chusty.com.pl/produkty.php?x=5&kolejnosc=numer&rodzaj=1401081131240217&rodzaj2=2408081256390111&menu=4
Lada moment :-)
Ja urodziłam w 39 tygodniu:laugh2:
Ło kurcze, ja chyba nie jestem gotowa :sorry:

Do góry