reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
:-D:-D:-D

Łoooo, to ja mam wszędzie najdalej:

Zobacz załącznik 181954

A o mnie zapomnialyscie :hmm::hmm: ja to mam do Was najdalej czyli ok 1900 km haha jedynie jak jestem w domku u rodziców to mam do Jutyny najblizej.
Poogladalam sobie Wasze wózie, calkiem fajne aja tez mam juz wybrany mimo ze dzidziolka jeszcze nie ma- ale jak cos to jestem przygotowana, pokaze Wam:

New COSATTO MOBI 3 in1 Pram Pushchair CHERRY on eBay (end time 05-Dec-09 20:08:43 GMT)

I ja zwykle trafiam jak nikogo nie ma- bo w tym tygodniu mam na popludnie wiec w domku jestem o 23.30 czasu polskiego buuu

Witam dziewczynki z rańca. Widzę, że nikogo nie ma. Ja to się dziś tylko przywitam bo mam kupe pracy do wykonania. Nauczyć się na kolokwium (bo długo mnie nie było) i napisać referat. Potem może zajżę.
Oluś my nie zapomniałyśmy o żadnej z was i zakładam się, że Maggie chętnie każdą wciągnie na naszą mapkę. Trzeba się tylko określić co do miejscowości.
Buziaki dla wszystkich i do usłyszenia.
Acha zaraz zagłosuję na Kacperka.

Cześć dziewczynki
Ola to dojedziesz do nas:-)
Kasiu to masz zapracowany dzień,a za głosy dziękuje już na potem:-D
Miłego dnia dziewczynki

Hej hej,

Ja też jestem. Ale masakryczna noc tzn. spałam spałam ale jak się musiałam przekręcić to wrrrrrr.... tak mnie boli tam na dole że szoook. Madziu Ty też tak miałaś że Cie tam kości bolały?

Kasiu - ale Cie dziś praca czeka, ale zdolna jesteś szybko ogarniesz :tak:
A o mnie zapomnialyscie :hmm::hmm: ja to mam do Was najdalej czyli ok 1900 km haha jedynie jak jestem w domku u rodziców to mam do Jutyny najblizej.
Poogladalam sobie Wasze wózie, calkiem fajne aja tez mam juz wybrany mimo ze dzidziolka jeszcze nie ma- ale jak cos to jestem przygotowana, pokaze Wam:

New COSATTO MOBI 3 in1 Pram Pushchair CHERRY on eBay (end time 05-Dec-09 20:08:43 GMT)

I ja zwykle trafiam jak nikogo nie ma- bo w tym tygodniu mam na popludnie wiec w domku jestem o 23.30 czasu polskiego buuu
Ola - nikt o Tobie nie zapomniał. Nie ma takiej opcji - nie myśl że się wywiniesz. A gdzie rodzice mieszkają? To dorzucę Was do mapki. :tak:
Fajny wózio :-)
Ech, o północy to My śpimy albo się staramy zasnąć :-D

Hej hej,

Ja też jestem. Ale masakryczna noc tzn. spałam spałam ale jak się musiałam przekręcić to wrrrrrr.... tak mnie boli tam na dole że szoook. Madziu Ty też tak miałaś że Cie tam kości bolały?

Kasiu - ale Cie dziś praca czeka, ale zdolna jesteś szybko ogarniesz :tak:

Ola - nikt o Tobie nie zapomniał. Nie ma takiej opcji - nie myśl że się wywiniesz. A gdzie rodzice mieszkają? To dorzucę Was do mapki. :tak:
Fajny wózio :-)
Ech, o północy to My śpimy albo się staramy zasnąć :-D
Maggie mnie bolało tak jakby w kości ogonowej,tak często kuło:eek:

reklama
Wczoraj przyszedł mi błyszczyk,ten co zamówiłam.Tylko on jest sypki :-D:-D A nie doczytałam no bo po co :-D Ale ładny jest,tylko sie błyszczykiem chyba nie powinien nazywać

Do góry