reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Fajny jaśniutki,ale troszke wyszedł brązowy bo jest różowy tak? Ja sobie zobacze jak gdzieś będe w sklepieTroszke brązowy wyszedł na fotce
Zobacz załącznik 180616
Zobacz załącznik 180617
Zobacz załącznik 180618
maggie_f
Fanka BB :)
Fajny jaśniutki,ale troszke wyszedł brązowy bo jest różowy tak? Ja sobie zobacze jak gdzieś będe w sklepie
Różowy, różowy. Brązowy też jest. Miałam ale zgubiłam Tylko że ten brązowy z kolei na ustach wyglądał jak przezroczysty bo był taki delikatny.
Madziaas
AchaRóżowy, różowy. Brązowy też jest. Miałam ale zgubiłam Tylko że ten brązowy z kolei na ustach wyglądał jak przezroczysty bo był taki delikatny.
Justys84
Czesc dziewczynki u mnie ok choc troche brzusio mam ciezki nie wiem co bedzie jak bedzie jeszcze wiekszyrobie obiadek wlasnie,spytam sie tez u mnie na miescie o ten blyszczyk ale watpie ze bedzie,male miasteczko to i malo sklepow z kosmetykami
Madziaas
Oki,dzięki Justyś:-)Czesc dziewczynki u mnie ok choc troche brzusio mam ciezki nie wiem co bedzie jak bedzie jeszcze wiekszyrobie obiadek wlasnie,spytam sie tez u mnie na miescie o ten blyszczyk ale watpie ze bedzie,male miasteczko to i malo sklepow z kosmetykami
maggie_f
Ooooo, o wilku mowaCzesc dziewczynki u mnie ok choc troche brzusio mam ciezki nie wiem co bedzie jak bedzie jeszcze wiekszyrobie obiadek wlasnie,spytam sie tez u mnie na miescie o ten blyszczyk ale watpie ze bedzie,male miasteczko to i malo sklepow z kosmetykami
Justys jak będziesz miała chwilke to wrzuć na zamknięty fotke brzusia. Ja wkleje swój to zobaczysz co Cie czeka.
reklama
Podziel się: