reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dobry wieczór Dziewczynki kochane!
Pamiętacie mnie jeszcze? :-) Zaglądam do Was czasami,ale przyznaję bez bicia,że dość rzadko. Brakuje mi Was,ale chyba lepiej radzę sobie z tym wszystkim jak o tym nie piszę. U mnie bez zmian. Tzn. dokładnie nie wiem bo przestałam chodzić do lekarza i na badania. Pełen luz. Aż sama zaczęłam się zastanawiać czy ja rzeczywiście tak bardzo pragnę dziecka. Ale wiecie co? TAK! Bardzo go chcę,ale co ma być to będzie. :-)
Maggie jak dobrze móc Cię znowu "poczytać". Jak się czujesz kochana?
Madziu ten Twój Kacperek coraz fajniejszy jest!
Kasiu Ty wiesz co chcę powiedzieć. :-( Tulam!
Olu trzymam kciukaski!
Duuuużo naszych staraczek zaciążyło. Wszystkim gratuluję i czekam szczęśliwego rozwiązania z Wami!
Do napisania znowu za jakiś czas! Buziole!

Dzien doberek ale sie ruszylo na tym naszym forum,wow;)tyle stron do nadrobienia dawno nie mialam:),Kinga,Ola trzymamy kciuki!!!!no i Kasiulek sie odezwala:)powodzonka kochana!

No to bardzo sie ciesze, że mnie pamiętacie:-D:-D:-D

[B[/B] Witajcie moje drogie, widze ze juz uciekacie :(

Kasiulku Ty moj Kochany ja trzymam caly czas za nas dwie kciuki najmocniej- mam nadzieje, ze wkoncu zobaczymy dwie krechy

Paulina- ja tez Cie pamietam- zagladaj, poczytaj jak masz ochote to napisz cos do nas

U mnie dzisiaj staranka- spoznione z wczoraj
, bo M sobie przeskrobal.

Poza tym, kupilismy sobie Wii i ciupiemy sobie we dwoje a za miesiac planujemy kupic Wii Board zeby cwiczyc sobie- nie moge sie doczekac :)

Glosik oddany Madziu

Aaaa Justys, dzieki za kciuki i wzajemnie

Ostatnia edycja:
[B[/B] Witajcie moje drogie, widze ze juz uciekacie :(

Kasiulku Ty moj Kochany ja trzymam caly czas za nas dwie kciuki najmocniej- mam nadzieje, ze wkoncu zobaczymy dwie krechy

Paulina- ja tez Cie pamietam- zagladaj, poczytaj jak masz ochote to napisz cos do nas

U mnie dzisiaj staranka- spoznione z wczoraj
, bo M sobie przeskrobal.

Poza tym, kupilismy sobie Wii i ciupiemy sobie we dwoje a za miesiac planujemy kupic Wii Board zeby cwiczyc sobie- nie moge sie doczekac :)

Glosik oddany Madziu

Aaaa Kinga, dzieki za kciuki i wzajemnie
Olu ja jeszcze jestem bo mały usnął mi na kolanach więc jeszcze chwile siedze
Nadal szukam błyszczyków,wiem nawiedzona jestem:laugh2: Ale na punkcie błyszczyków mam małego bzika:laugh2::laugh2:

Olu ja jeszcze jestem bo mały usnął mi na kolanach więc jeszcze chwile siedze
Nadal szukam błyszczyków,wiem nawiedzona jestem:laugh2: Ale na punkcie błyszczyków mam małego bzika:laugh2::laugh2:

Ja tak mam z tuszem do rzes- kupilam z avonu jakis midnight black kosztowal ok 40 zl bo byl w promocji (podaje w zl) i taki shit ze nie moge, ale sprobowalam Rimmel Sexy Curves i jest boski poprostu i jeszcze na ebayu kosztuje dwa razy mniej :)

M wrocil bo byl brata zawiezc na impreze- jak zwykle daje sie wykorzystac

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak mam z tuszem do rzes- kupilam z avonu jakis midnight black kosztowal ok 40 zl bo byl w promocji (podaje w zl) i taki shit ze nie moge, ale sprobowalam Rimmel Sexy Curves i jest boski poprostu i jeszcze na ebayu kosztuje dwa razy mnie :)

M wrocil bo byl brata zawiezc na impreze- jak zwykle daje sie wykorzystac
Mówisz,że boski musze zobaczyć:-D
Na tym ebayu błyszczyki pewnie też są nie? Nigdy tam nie wchodziłam,nie wiem co jest:sorry:

Do góry