reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)

pamietamy:-)nie smuć sie a gadaniem nie przejmuj:tak:mnie np.denerwuje to że jak się pyta ktos jaka płeć i jak usłyszy że chłopczyk to odpala"acha no mogłaby być dziewczynka":confused2:brak słow :crazy:

głosy oddane :-)

tak tak to prawda terazwolniej rosna a szybciej przybieraja na wadze co widze to po moim maluszku że tygodniowo 200 g przybiera:-)tak wiec MAGGIE spokojnie a tak szczerze lepiej asbys rodziła 3 kg dzieciątko niz 4 kg uwierz :tak:tym bardziej pierwsze;-)a przybierze po porodzie:-)

nie smuć się kochana z bratem będzie dobrze:tak:najwazniejsze ze nie jest aż tak źle że w miare jest ok i bedzie lepiej:tak:a jak tak się martwicie to moze do innego szpitala na konsultacje co ;-)ps.nieprzemeczaj sie;-)
Dzięki Patrysiu :-)

reklama
Cześć dziewczynki! Ja się tylko przywitam i zmykam bo rodzice lada moment nadjadą.
Maggie trzymamy kciuki.
Madziu zaraz oddajemy głosik na Kacperka.
Patrysiu mam nadzieję, że się dobrze czujesz.
Justyś nic się nie martw ale fakt jest faktem niektórzy lekarze to się z powołaniem minęli.
Pozdrowionka dla wszystkich i do usłyszenia w niedzielę wieczorem.

Cześć dziewczynki! Ja się tylko przywitam i zmykam bo rodzice lada moment nadjadą.
Maggie trzymamy kciuki.
Madziu zaraz oddajemy głosik na Kacperka.
Patrysiu mam nadzieję, że się dobrze czujesz.
Justyś nic się nie martw ale fakt jest faktem niektórzy lekarze to się z powołaniem minęli.
Pozdrowionka dla wszystkich i do usłyszenia w niedzielę wieczorem.
Dziękuje Kasiu
A ty sobie odpocznij z rodzicami i do niedzieli:-)
Miłego weekendu

reklama
Do góry