reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czołem dziewczyny! A ja dziś zapracowana byłam jak dziki osioł. Wysprzątałam całą kuchnie i pokój. Na jutro przed przyjazdem rodziców zostało mi tylko posprzątać łazienkę. Zmęczona jestem strasznie ale jadę za chwilkę na zakupki i do psiapsiółki na pogaduchy.
Kasiulku pewnie, że cię pamiętamy. Jesteś i znikasz.
Madziu skoro masz kamerkę to może kiedyś pogadamy przez skaypa (czy jak to się tam pisze) bo ja mam kamerkę w laptopie.
Patrysiu dobrze, że jest dobrze
Justyś na ból głowy podobno są dobre banany.
Kinguś może tym razem to będzie twój szczęśliwy piątek 13-tego.
Ja też już bym pobrykała z M ale ciągle mam jakieś upławy i nie wiem czy okres dostanę, czy jeszcze coś się oczyszcza czy po prostu moja nadżerka szaleje. Muszę iść do ginka ale ostatnio mam kiepsko z kasą.

reklama
Czołem dziewczyny! A ja dziś zapracowana byłam jak dziki osioł. Wysprzątałam całą kuchnie i pokój. Na jutro przed przyjazdem rodziców zostało mi tylko posprzątać łazienkę. Zmęczona jestem strasznie ale jadę za chwilkę na zakupki i do psiapsiółki na pogaduchy.
Kasiulku pewnie, że cię pamiętamy. Jesteś i znikasz.
Madziu skoro masz kamerkę to może kiedyś pogadamy przez skaypa (czy jak to się tam pisze) bo ja mam kamerkę w laptopie.
Patrysiu dobrze, że jest dobrze
Justyś na ból głowy podobno są dobre banany.
Kinguś może tym razem to będzie twój szczęśliwy piątek 13-tego.
Ja też już bym pobrykała z M ale ciągle mam jakieś upławy i nie wiem czy okres dostanę, czy jeszcze coś się oczyszcza czy po prostu moja nadżerka szaleje. Muszę iść do ginka ale ostatnio mam kiepsko z kasą.
To sie umęczyłaś
Kasiu pewnie,że możemy pogadać:tak:
A co do nadżerki to idź do ginka niedługom i zrób z nią porządek:-)
A ja siedze na allegro i szukam mojego ulubionego błyszczyka bo w żadnym sklepie nie moge go dostać

Dobra kobitki zmykam. Ja pracuję w sklepie z kosmetykami i myślałam, że będzie a tak mi się powiedziało u siebie:)

reklama
pogaduszki mmm ja je kocham:-Di się ciesze bo do mnie kumpela w następnym tygodniu ma przyjechac i zrobi sesje mi z brzuszkiem bo zajmuje się fotografia:-)ps.lepiej idź do gina w sprawie nadżerki:sorry:

Do góry