reklama
Ogladalam film ktory sobie sciagnelam- strasznie bylam ciekawa jak sie skonczy a to przypadlo na czas jego wyjscie do pracy- wiec zebral sie z fochem ze na schodach na szybko to on nie bedzie robil i nawet mi buziaka nie dal na wyjscie.... Grrrr
Ale zapomnialam dodac, ze wolam do niego- Ej... no to sie wrocil, usmiechnal i caluska dal- chyba zgrywa twardziela hehe
Ale zapomnialam dodac, ze wolam do niego- Ej... no to sie wrocil, usmiechnal i caluska dal- chyba zgrywa twardziela hehe
Ostatnia edycja:
Madziaas
Już jesteś:)
:-)Ogladalam film ktory sobie sciagnelam- strasznie bylam ciekawa jak sie skonczy a to przypadlo na czas jego wyjscie do pracy- wiec zebral sie z fochem ze na schodach na szybko to on nie bedzie robil i nawet mi buziaka nie dal na wyjscie.... Grrrr
Wlasnie do niego dzwonilam i mowie czy uwaza ze wyszedl normalnie do pracy a on mi ze No ach te chlopy
reklama
K
Kinga85
Gość
Ola chłopakowi przejdzie na pewno i jutro bedzie ostry seks ;-)
a u mnie dziś też nie ma przytulanek.....
ale za to jutro ..... synek do dziadków na noc a my do dzieła a potem jeszcze imprezka bango bango
a u mnie dziś też nie ma przytulanek.....
ale za to jutro ..... synek do dziadków na noc a my do dzieła a potem jeszcze imprezka bango bango
Podziel się: