reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc babaeczki! Ja cały czas Was podczytuję. Mam nadzieję, ~że o mnie tez nie zapomnicie przy zakladaniu tego watku na zaproszenia. My z M bylismy wczoraj w kinie na 2012. Calkiem niezly film, chociaz efekty specjalne sa lepsze niz fabula. Udalo mi sie tez wrocic na zajecie z kosmetyki bo zapisalam sie jeszcze przed tym jak zaszlam w ciaze. Przepisuje teraz notatki od kolezanki i zajecia mam za tydzien w weekend. Pozdrowionka dla was.Ola pamietamy cie

reklama
Czesc babaeczki! Ja cały czas Was podczytuję. Mam nadzieję, ~że o mnie tez nie zapomnicie przy zakladaniu tego watku na zaproszenia. My z M bylismy wczoraj w kinie na 2012. Calkiem niezly film, chociaz efekty specjalne sa lepsze niz fabula. Udalo mi sie tez wrocic na zajecie z kosmetyki bo zapisalam sie jeszcze przed tym jak zaszlam w ciaze. Przepisuje teraz notatki od kolezanki i zajecia mam za tydzien w weekend. Pozdrowionka dla was.Ola pamietamy cie
Na pewno o Tobie nie zapomnimy Kasiu. Fajni,że wracasz na te zajęcia,pamiętam jak mówiłaś,że to lubisz
Buźka

WITAM:-)
Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D
no to super że synus ma się dobrze:-)a hemoglobine to jak MAGGIE pisała jeść te warzywka a bedzie dobrze:tak:
Kurcze Maggie idź do lekarza bo coś jest nie tak z ciśnieniem
no też tak mysle to nie jest dobrze jak tak cisnienie skacze:sorry:
Witajcie

Nie bylo mnie troche, ale podczytuje na biezaco.

Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu

Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialyscie
pewnie że pamietamy:-)kciukaski za cykl:tak:
Wiecie co, to forum to są Mamusie, Staraczki 2009 a za pasem nowy rok. Co z Nami zrobią? Kurcze, szkoda by było jakbyśmy się pogubiły bo nas skasują albo do jakiegoś wora wrzucą
no też się zastanawiam co zrobia:confused2:może zostawia:sorry:ps.ja się także pisze na ta grupe co niezapomnijcie o mnie:-)
Patrysia pewnei je śniadanko i tv ogląda..
o tej godzinie ja jeszcze śpie:-ptak do 8.30 i wtedy sniadanko z M ogladamy Dzień dobry tvn ale nie do końca bo M do pracy a ja na BB:-)
ciesze się że bedziesz miała zajęcie i to takie które lubisz to zawsze jest super relaks:tak:ps.mój M by chciał go zobaczyc no ale kino odpada co czekamy jak tata ściągnie go :-p

Dziewczynki właśnie dowiedziała się od mamy, że nie ma zmian nowotworowych w piersiach tak więc będzie tylko usunięcie guzka. Strasznie mi ulzyło no i nareszcie jakaś dobra wiadomość w ostatnim czasie.

reklama
Do góry