reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A jak tam konto na naszej klasie czy nie masz głowy do tego :-)

Zapomniałam o tym zupełnie. I szczerze mówiąc to nawet mi się nie chce tam zaglądać. Będę jakby co jakieś fotki itp wrzucać w album tutaj a NK się zajme jak się będę baaaardzo nudzić. :-D Tylko Was sobie nie pooglądam :-(

Witajcie

Nie bylo mnie troche, ale podczytuje na biezaco.

Kasia- sciskam sie cieplutko- dasz rade przyjdzie na Ciebie czas

Maggie- ja tez mialam bole i nawet kolatania serca- zaczelam brac magnez no i przeszlo jak narazie :)

Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu

Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialyscie

Witajcie

Maggie- ja tez mialam bole i nawet kolatania serca- zaczelam brac magnez no i przeszlo jak narazie :)

Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu

No to ładnie :-D
Pewnie,że o Tobie nie zapomniałyśmy

A nie da sie oglądać nie mając tam konta??

Wiesz co, nie wiem. Ja tego nie ogarniam.

Witajcie

Czeeeeeeeeeeeeść. No pewnie że nie zapomniałyśmy.
Hi hi niezły tekst z tym pieskiem :-D:-D:-D
A magnez to ja biore non stop - Magne B6 - 3x2 tabl.

Wiecie co, to forum to są Mamusie, Staraczki 2009 a za pasem nowy rok. Co z Nami zrobią? Kurcze, szkoda by było jakbyśmy się pogubiły bo nas skasują albo do jakiegoś wora wrzucą

Wiecie co, to forum to są Mamusie, Staraczki 2009 a za pasem nowy rok. Co z Nami zrobią? Kurcze, szkoda by było jakbyśmy się pogubiły bo nas skasują albo do jakiegoś wora wrzucą
Maggie ja tak myślałam o tym ostatnio i pomyślałam,że może zrobimy sobie grupe na zaproszenie taką osobną

reklama
Maggie ja tak myślałam o tym ostatnio i pomyślałam,że może zrobimy sobie grupe na zaproszenie taką osobną

Ooooo, super pomysł - na grudniówkach mamy taką właśnie zamkniętą i trzeba mieć zaproszonko. I tam są nasze fotki i dane (takie bardziej osobiste rzeczy nie dla wszystkich)

Do góry