reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Patrysia się odzywała na innym wątku dziś. Mówiła, że u niej i Alanka wszystko oki, szyjka się cofnęła o 2mm także gin i Patrysia zadowoleni:) Dalej ma odpoczywac brac leki by szyjka dalej się cofala:) Ale jest dobrze:) Alanek waży juz ponad kg (nie pamiętam dokładnie ile:sorry:) Myślę, że Patrysia do nas tu zajrzy i sama wszystko opowie:)

reklama
Patrysia się odzywała na innym wątku dziś. Mówiła, że u niej i Alanka wszystko oki, szyjka się cofnęła o 2mm także gin i Patrysia zadowoleni:) Dalej ma odpoczywac brac leki by szyjka dalej się cofala:) Ale jest dobrze:) Alanek waży juz ponad kg (nie pamiętam dokładnie ile:sorry:) Myślę, że Patrysia do nas tu zajrzy i sama wszystko opowie:)
Acha.no to fajnie:-)

WITAM:-)
Przepraszam że odzywam się dopiero teraz:zawstydzona/y:w niedziele to M jest w domciu to tak nie wchodze na kompa a wczoraj byłam tak przejeta wizytą że leżałam cały czas i czekałam na godzine kiedy bedziemy wyjeżdżać:sorry:
Ale teraz wszystko:-) od początku
Jestem meeeeega przeszczęśliwa bo dzięki temu że leżałam brałam leki odwdzięczyło mi sie to że szyjka wydłużyła się o 2 mm:-)czyli idzie ku dobremu:-Djuż nie grozi mi tak przedwczesny poród:-Dmusze dalej leżeć brac leki ale jak sie słyszy takie wieści to z wielka checią bede leżeć:-)synuś zdrowo rośnie ma już 1531 g:-)a wizyta dopiero za miesiąc :-)jednym słowem sukces:-)i oby tak dalej bo jak gin usmiechniety to tylko może być dobrze:-)
Wiem że się martwiłyście jesteście kochane:tak:

Jestem dziewczynki ale tak jakby mnie nie było. Czuję się jak pusty balonik. Byłam u mamy na zabiegu bo ona jest pielęgniarką na ginekologii w Pruszkowie w szpitalu. Przed zabiegiem byłam badana jeszcze raz dla pewności. Prawdopodobnie było puste jajo. Dlatego lekarz nic nie widział a nie dlatego, że się gdzieś maleństwo schowało. Nie wiem co mam teraz ze sobą zrobić. Do pracy na razie nie chcę wracać. Mam zwolnienie do 20 listopada ale może poproszę o takie do końca miesiąca. Od dziś bierzemy się z M za remont, żeby nie myśleć. Ale myśli się i tak. Najgorzej jest wieczorem, przed snem.
Przepraszam dziewczynki ale później nadrobię zaległości. Na razie wiem tylko, że Maggie się odezwała. Cieszę się, że jest ok. Chciałabym zaglądać tu do Was od czasu do czasu. Może będzie mi łatwiej się pozbierać bo nie zapomnę tego nigdy.
bidulko nasza:-(tak mi przykro:-(wiem że BÓG da wam szczęście jeszcze nie jedno:tak:remont mysle że dobra myśl troche się wyluzujecie:tak:mocko tulam nie smuć się bądz silna wszystko się ułoży bo po burzy wychodzi tecza tak jak po deszczu słońce więc uwierz i ty że bedziecie mieli maluszka swojego:tak:
Mój mały sie nauczył i puszcza z buzi bańki z tatusiem:)
:-Dsłodziak ps.głosy oddane:-)
Czekam jeszcze na koleżankę ma do mnie wpasc i razem ruszymy na mini zakupki:)
Tak ostatnio zdziecinniałam:-D Szukam teraz po znajomych gry The Sims 2 albo jedynki:) hehe. Mozna tam bylo rodzinki tworzyc i dzidziusie przesłodkie miec:D
ja kocham tą gre i mam Simsy 2 i dodatki:-pwciaga nieźle ta gra:zawstydzona/y::-D
Madziu - ja mam dziwne akcje. Jest mi np. strasznie słabo a serce wali jak oszalałe. W nocy mi mega gorąco - w pokoju mam zimno i zawsze zmarźluch byłam. I coraz częściej brzuch boli jak na @. Ale ogólnie tragedii nie ma :tak:

Aguniak była dziś na kontroli i jej Jaś ma już bardzo nisko główkę. Szyjka się trzyma. Jutro ma usg to zdam relacje najwyżej ochrzan zbiore :-D

Madziu a mi coś przemknęło że chyba chora byłaś?
kochana ty mi to skontroluj naprawde:tak:i mi duzo odpoczywac i miej stresu sobie dawać:tak:ps.ciesze się ze u AGUNIAK wszystko dobrze oby tak dalej:-)
:-)relacje zdane;-)

JUSTYŚ zdrówka dla brata i nie martw się jak boli położyć się a maluszek jak cicho coś zjeść słodkiego i da znac na pewno:tak:

Przepraszam że odzywam się dopiero teraz:zawstydzona/y:w niedziele to M jest w domciu to tak nie wchodze na kompa a wczoraj byłam tak przejeta wizytą że leżałam cały czas i czekałam na godzine kiedy bedziemy wyjeżdżać:sorry:
Ale teraz wszystko:-) od początku
Jestem meeeeega przeszczęśliwa bo dzięki temu że leżałam brałam leki odwdzięczyło mi sie to że szyjka wydłużyła się o 2 mm:-)czyli idzie ku dobremu:-Djuż nie grozi mi tak przedwczesny poród:-Dmusze dalej leżeć brac leki ale jak sie słyszy takie wieści to z wielka checią bede leżeć:-)synuś zdrowo rośnie ma już 1531 g:-)a wizyta dopiero za miesiąc :-)jednym słowem sukces:-)i oby tak dalej bo jak gin usmiechniety to tylko może być dobrze:-)
Wiem że się martwiłyście jesteście kochane:tak:

bidulko nasza:-(tak mi przykro:-(wiem że BÓG da wam szczęście jeszcze nie jedno:tak:remont mysle że dobra myśl troche się wyluzujecie:tak:mocko tulam nie smuć się bądz silna wszystko się ułoży bo po burzy wychodzi tecza tak jak po deszczu słońce więc uwierz i ty że bedziecie mieli maluszka swojego:tak:

:-Dsłodziak ps.głosy oddane:-)

ja kocham tą gre i mam Simsy 2 i dodatki:-pwciaga nieźle ta gra:zawstydzona/y::-D

kochana ty mi to skontroluj naprawde:tak:i mi duzo odpoczywac i miej stresu sobie dawać:tak:ps.ciesze się ze u AGUNIAK wszystko dobrze oby tak dalej:-)

JUSTYŚ zdrówka dla brata i nie martw się jak boli położyć się a maluszek jak cicho coś zjeść słodkiego i da znac na pewno:tak:
No to super Patrysiu,że jest lepiej :-)
Dziękuje za głosy:tak:

A ty jak sie czujesz??:-)
A ja rewelacja:) hihi:tak::-D Dzis własnie zadzwoniłam do położnej (tej, która mierzy mnie i ciśnienie sprawdza przed wejściem do gina) bo ostatnio rozmawialyśmy o szkole rodzenia. Ona ja prowadzi. Miałam dziś zadzwonic i dowiedziec się co i jak:) Więc zadzwoniłam i ide na pierwsze spotkanie 24 listopada na 15:15:tak::-)
Wklęję linka to możecie sobie poczytac:)
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Przasnyszu

ja też kocham tą grę:zawstydzona/y:hihi:) Ściągnęłam wczoraj jedynkę ale jakiś bląd mi wystąpił jak chcialam gre zapisac i M ją odinstalował:-( Poszukam kogoś kto ma na płytce dwójkę (bo ja swoja bratu oddałam, który mieszka w Szkocji) i pozycze i przegram sobie.. bo inaczej to nie wiem jak..:zawstydzona/y::-) A może Patrysiu Ty mi nagrasz dwójkę?;-)Wysłałabym Ci płyty:zawstydzona/y::-) Ups..ale się rozpędziłam:zawstydzona/y:hehe.

Dziewuszki ja o 14:00 będe oglądac "Pierwsza miłośc" na polsacie bo wczoraj nie obejrzałam tak się z M zagadaliśmy:tak::-)

A ja rewelacja:) hihi:tak::-D Dzis własnie zadzwoniłam do położnej (tej, która mierzy mnie i ciśnienie sprawdza przed wejściem do gina) bo ostatnio rozmawialyśmy o szkole rodzenia. Ona ja prowadzi. Miałam dziś zadzwonic i dowiedziec się co i jak:) Więc zadzwoniłam i ide na pierwsze spotkanie 24 listopada na 15:15:tak::-)
Wklęję linka to możecie sobie poczytac:)
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Przasnyszu

ja też kocham tą grę:zawstydzona/y:hihi:) Ściągnęłam wczoraj jedynkę ale jakiś bląd mi wystąpił jak chcialam gre zapisac i M ją odinstalował:-( Poszukam kogoś kto ma na płytce dwójkę (bo ja swoja bratu oddałam, który mieszka w Szkocji) i pozycze i przegram sobie.. bo inaczej to nie wiem jak..:zawstydzona/y::-) A może Patrysiu Ty mi nagrasz dwójkę?;-)Wysłałabym Ci płyty:zawstydzona/y::-) Ups..ale się rozpędziłam:zawstydzona/y:hehe.
no to super:-)ps.nie ma to jak relaks przy simsach:-Dkochana z wielką checią bym ci przesłała płytke bo nawet mam przegrana ale ona nie odpali:sorry:bo mojej siostrze przegrywałam i niestety aby gra odpaliła musi byc oryginalna płytka a z przegranej wogóle nieodpala:sorry:widocznie maja swoje zastrzeżenia gdzie nie da sie tak zrobic:sorry:

no to super:-)ps.nie ma to jak relaks przy simsach:-Dkochana z wielką checią bym ci przesłała płytke bo nawet mam przegrana ale ona nie odpali:sorry:bo mojej siostrze przegrywałam i niestety aby gra odpaliła musi byc oryginalna płytka a z przegranej wogóle nieodpala:sorry:widocznie maja swoje zastrzeżenia gdzie nie da sie tak zrobic:sorry:
Eh.. no trudno;-) Jakoś jeszcze z neta ściągnę tą jedynkę, może już bez błędu się ściągnie:)

reklama
Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Do góry