reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
musialas przegapic

Tyle naskrobałyście, że już nie cofałam się do początku...

Boże jak mi jej szkoda, taka fajna dziewczyna a tak ma pod górkę...
Ja to chyba nigdy nie pogodzę się z takimi sytuacjami... aż wyć się chce ... strasznie mi szkoda i też ściskam ją mocno z całego serducha ...

kurde a ja myslalam,ze jest tylko jedna,zaglosowalam na ta co sie tak Kacperek smieje na pierwszy link co pisalas ale juz nie jestem pewna,poszukam,cofne sie do tylu

Hej Laseczki,

Justyś - strach o dzieciaczka pojawia się jak widzimy II kreseczki na teście i zostaje do końca życia. Serce Matki tak działa. A jak Twój Maluszek mało się rusza i będziesz się denerwować to zjedz np. czekolady. Mój świruje jak go zalewam wodą a że ja praktycznie tylko wodę piję to często łomot dostaje. :-D

Mój mały sie nauczył i puszcza z buzi bańki z tatusiem:)
:-D:-D:-D
Zagłosowałam na zdjęcia dzisiaj też ;-) Madziu - a ten kombinezonik na ile jest?

Kasiu, Justyś widziałam że też się o mnie martwiłyście - dziękuję Kochane i obiecuję poprawe. :tak: Kasiu - Słońce przytulam Cie bardzo bardzo mocno.

Hej Laseczki,

Justyś - strach o dzieciaczka pojawia się jak widzimy II kreseczki na teście i zostaje do końca życia. Serce Matki tak działa. A jak Twój Maluszek mało się rusza i będziesz się denerwować to zjedz np. czekolady. Mój świruje jak go zalewam wodą a że ja praktycznie tylko wodę piję to często łomot dostaje. :-D

:-D:-D:-D
Zagłosowałam na zdjęcia dzisiaj też ;-) Madziu - a ten kombinezonik na ile jest?

Kasiu, Justyś widziałam że też się o mnie martwiłyście - dziękuję Kochane i obiecuję poprawe. :tak: Kasiu - Słońce przytulam Cie bardzo bardzo mocno.
Dziękuje:-) Kombinezonik jest na 62

reklama
Do góry