reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ja miałam inaczej wg usg i inaczej wg miesiączki,ale dlatego że miałam nieregularny okresO ile? Ja słyszałam, że jak jest planowana cesarka to robią ją wcześniej ok. 2 tyg. żeby nie zaczęła się akcja porodowa.
1 lekarka dawała mi termin 30 lipca.Mój lekarz potem dał mi 4 sierpnia,a wg usg 11 sierpnia
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No ja wg miesiączki powinnam być w 10 tyg a jak same widzicie jestem w 7 tak więc myślę, że w ustaleniu daty będzie tydzień poślizgu albo wcale nie jesli bede miała zaplanowana cesarke. Wolałabym rodzić naturalnie ale się nie da.
Madziaas
Aa to czyli będziesz mieć cesarke,a moge spytać dlaczego?No ja wg miesiączki powinnam być w 10 tyg a jak same widzicie jestem w 7 tak więc myślę, że w ustaleniu daty będzie tydzień poślizgu albo wcale nie jesli bede miała zaplanowana cesarke. Wolałabym rodzić naturalnie ale się nie da.
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Madziu ja przy urodzeniu miałam wrodzoną wadę stawu biodrowego. Nie była dobrze wykształcona jedna z kości i musieli ją jakby nadlewać żeby noga mi nie wypadała ze stawu. Miałam dwie operacje jako dziecko i po prostu w czasie porodu mogłabym się rozłożyć tak, że potem bym się nie złożyła tak więc już jako nastolatka chodząc do gina mówili mi, że to wyklucza naturalny poród. Zresztą nawet nie próbowałabym takiej formy porodu.
Madziaas
AchaaMadziu ja przy urodzeniu miałam wrodzoną wadę stawu biodrowego. Nie była dobrze wykształcona jedna z kości i musieli ją jakby nadlewać żeby noga mi nie wypadała ze stawu. Miałam dwie operacje jako dziecko i po prostu w czasie porodu mogłabym się rozłożyć tak, że potem bym się nie złożyła tak więc już jako nastolatka chodząc do gina mówili mi, że to wyklucza naturalny poród. Zresztą nawet nie próbowałabym takiej formy porodu.
Ale chyba nie boisz sie cesarki nie??
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Na razie to nie myślę o porodzie bo jestem dopiero na pierwszych metrach tego "biegu" i nie mam na razie takiej potrzeby by myślec o porodzie ale muszę sie skonsultować z moim ginem na natępnej wizycie żeby powiedział co on o tym mysli.
Podziel się: