reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też powinnam mojego wykapać ale mój jest taki ciężki, że nawet z M ledwo dajemy radę, żeby go w wannie przytrzymać. Mój bysior waży 18kg

reklama
moj tez sie lini,na razie spi kolo mnie biedaczysko,pozniej musze go wykapac,bo nie wiem gdzie byl a on z nami spi,boje sie ze jakiegos przyjaciela ze soba przyniosl
Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.

A u mnie @ przylazła choć chyba za wczesnie muszę sie skonsultować z moją gin:-(niby w terminie ,ale wczoraj wziełam ostatnią luteine i @ powinna być dopiero za kilka dni .

Wiecie co dziewczyny ostatnio naszła mnie ochota na kolorowanie malowanek. Mam ochotę sobie kupić kolorowankę Barbie i sobie pokolorować. Bardzo to lubiłam jak byłam mała. Bardzo mnie to relaksowało.

Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.

A u mnie @ przylazła choć chyba za wczesnie muszę sie skonsultować z moją gin:-(niby w terminie ,ale wczoraj wziełam ostatnią luteine i @ powinna być dopiero za kilka dni .

Katia ja nie bardzo ci pomogę bo nie brałam Luteiny ale wiem jak to jest być rozczarowanym nadejściem @.

reklama
Do góry