reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Duży:-)Ja też powinnam mojego wykapać ale mój jest taki ciężki, że nawet z M ledwo dajemy radę, żeby go w wannie przytrzymać. Mój bysior waży 18kg
Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.moj tez sie lini,na razie spi kolo mnie biedaczysko,pozniej musze go wykapac,bo nie wiem gdzie byl a on z nami spi,boje sie ze jakiegos przyjaciela ze soba przyniosl
A u mnie @ przylazła choć chyba za wczesnie muszę sie skonsultować z moją gin:-(niby w terminie ,ale wczoraj wziełam ostatnią luteine i @ powinna być dopiero za kilka dni .
Madziaas
Już jesteś:)
Też to lubiłamWiecie co dziewczyny ostatnio naszła mnie ochota na kolorowanie malowanek. Mam ochotę sobie kupić kolorowankę Barbie i sobie pokolorować. Bardzo to lubiłam jak byłam mała. Bardzo mnie to relaksowało.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.
A u mnie @ przylazła choć chyba za wczesnie muszę sie skonsultować z moją gin:-(niby w terminie ,ale wczoraj wziełam ostatnią luteine i @ powinna być dopiero za kilka dni .
Katia ja nie bardzo ci pomogę bo nie brałam Luteiny ale wiem jak to jest być rozczarowanym nadejściem @.
reklama
Podziel się: