reklama
Madziaas
Już jesteś:)
No to dobrze,że już lepiej
Wiesz co dzwonie do teściowej żeby powiedzieć że nie pójdziemy do dziadka bo mały ma gorączke.A ta do mnie że ona właśnie mówiła babci,że malutki jest chory
Jaki kurde chory,co za ..... ona by tylko mu choroby wymyślała
Wiesz co dzwonie do teściowej żeby powiedzieć że nie pójdziemy do dziadka bo mały ma gorączke.A ta do mnie że ona właśnie mówiła babci,że malutki jest chory

Madziaas
Ja też mam leniamusialabym jakis obiad zrobic ale mam lenia(

Justys84
Fanka BB :)
jeju te baby to by tylko chorobska wymyslaly:/,a przeciez to ma z powodu szczepionki,a nie zadnej choroby,czlowiek sie tylko wkurzac musi z powodu takich malp,ja to tez bede miala przekichane w domu jak juz fasolek bedzie na swiecie,bo moja tesciowa wszystko wiedzaca jest:/
Madziaas
Moja też,ale ja musiałam troche popyskować i sie nauczyłajeju te baby to by tylko chorobska wymyslaly:/,a przeciez to ma z powodu szczepionki,a nie zadnej choroby,czlowiek sie tylko wkurzac musi z powodu takich malp,ja to tez bede miala przekichane w domu jak juz fasolek bedzie na swiecie,bo moja tesciowa wszystko wiedzaca jest:/
Agniesiak85
HejkaA to nie wiedziałam że byłaś nianią,ja też byłam ale tylko jakoś 1,5 roku

A wiecie co, ja to jem jak opetana

Madziaas
Jedz jedz kochana:-)HejkaJa tez byłam nianią
A wiecie co, ja to jem jak opetanaO 13 zjadlam talerz rosołku i teraz bułkę z pasztetem z pomidorami i keczupem
Normalnie i cały czas jestem głodna
Nawet cherbatkę sobie zrobilam bo pic tez mi sie chce litrami.. Normalnie jestem tym zdziwiona bo ile można
Zabierzcie z mojego pola widzenia ta lodówkę!
![]()
reklama
Agniesiak85
Inaczej nie da rady, wiem cos o tymMoja też,ale ja musiałam troche popyskować i sie nauczyła
Eh..choc moja tesciowa nie jest złą kobitką tylko lubi dobre rady dawac
mam nadzieję, ze nie będzie mi ich dawac po porodzie bo to będzie ich pierwszy wnuk lub wnuczka..
Podziel się: