reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
co madziasku kupujesz na chrzciny,spodnie spodnice jaki masz pomysl?
Wiesz ostatnio mierzyłam spódnice ołówkową i białą koszule,ja sie tak raczej nie ubieram ale fajnie to wyglądało.Ale też sie zastanawiam nad sukienką bez ramiączek i do tego właśnie koszula.Mój mąż zażyczył sobie żebym nie była w spodniach:laugh2:

no super;)sukienka bez ramiaczek i biala koszula:)! kup sobie bedziesz swietnie wygladac:) z tego co widzialam na foteczkach to ty mala drobniutka jestes i bedzie ci to super pasowac

Cześć dziewczynki :-)

Madziu, jeśli nie byłoby to dla Ciebie kłopotem to czy mogłabyś mi również przesłać taką listę co dziewczynom ?? Tak Was sobie podczytuję i strasznie jestem ciekawa co do tej listy :tak: chętnie skorzystałabym z doświadczenia innej mamusi.

Jeśli chodzi o same ciuszki to ja już część mam. Moja mama trochę mi przywiozła z zagranicy i w sumie to mam już kilka body, koszulek, itp. Niemniej jednak na pewno będę musiała trochę dokupić, zwłaszcza na te pierwsze 2-3 miesiące tych rzeczy takich bawełnianych. Dlatego taka lista na pewno bardzo by mi pomogła. Jakbym mogła prosić to byłabym Ci bardzo wdzięczna :-):-).

Natomiast jeśli chodzi o witaminki, to mi lekarka powiedziała, że od 12 tygodnia ciąży przepisze mi witaminki,a do tego czasu mam brać folik. Ale myślę, że witaminek to nam chyba nie brakuje bo przez całe lato było ich pełno w naszych sałatkach, owocach, itp.

Cześć dziewczynki :-)

Madziu, jeśli nie byłoby to dla Ciebie kłopotem to czy mogłabyś mi również przesłać taką listę co dziewczynom ?? Tak Was sobie podczytuję i strasznie jestem ciekawa co do tej listy :tak: chętnie skorzystałabym z doświadczenia innej mamusi.

Jeśli chodzi o same ciuszki to ja już część mam. Moja mama trochę mi przywiozła z zagranicy i w sumie to mam już kilka body, koszulek, itp. Niemniej jednak na pewno będę musiała trochę dokupić, zwłaszcza na te pierwsze 2-3 miesiące tych rzeczy takich bawełnianych. Dlatego taka lista na pewno bardzo by mi pomogła. Jakbym mogła prosić to byłabym Ci bardzo wdzięczna :-):-).

Natomiast jeśli chodzi o witaminki, to mi lekarka powiedziała, że od 12 tygodnia ciąży przepisze mi witaminki,a do tego czasu mam brać folik. Ale myślę, że witaminek to nam chyba nie brakuje bo przez całe lato było ich pełno w naszych sałatkach, owocach, itp.
Pewnie,że Ci prześle :-)

reklama
Do góry