reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki... Nie mam niestety czym się pochwalić :-(. Zatestowałam dzisiaj i nadal nic :-:)-:)-(!!
Spierdzieliłam sobie tylko niedzielę.... Jest mi przykro, smutno, chce mi się płakać, wyć do księżyca i zaraz będę gryzła wszystko co mi się napatoczy...
A tak bardzo się staraliśmy :-(.
Jutro zadzwonię do swojej lekarki i umówię się na wizytę.Pozdrowionka dla Was.

reklama
Cześć dziewczynki... Nie mam niestety czym się pochwalić :-(. Zatestowałam dzisiaj i nadal nic :-:)-:)-(!!
Spierdzieliłam sobie tylko niedzielę.... Jest mi przykro, smutno, chce mi się płakać, wyć do księżyca i zaraz będę gryzła wszystko co mi się napatoczy...
hej agapasku tak mi przykro!ale moze poczekaj jeszcze i jak sie @ nie pojawi to zatestujesz znowu masz tak jak ja nieregulerne cykle i dopoki @ nie ma jest nadzieja,glowka do gory jak nie teraz to natepnym razem napewno sie uda

Przykre wiem co przechodzisz. My się staraliśmy od maja, również robiłam tyle testów, wszystkie negatywne były a ja już byłam w ciąży. tyle że w 5 tyg i znowu poroniłam:-(. To już moja duga ciąża. Teraz od nowa zaczynamy. Kochana nie myśl o tym aby robić test, nie myśl o dziecku, a samo przyjdzie szybciej niż Ci się wydaje. :tak:. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie, a także za inne staraczki

Przykro mi Kochana..:-(

Trzymaj sie w końcu musi się udać My też ostro się staraliśmy i nic ,a teraz mamy nowy cykl i bierzemy się do roboty :-)

Dzięki dziewczynki. Jak dobrze, że mogę być z Wami :-).
Justys, tak właśnie pomyślałam, że dopóki nie ma @ to jeszcze jest jakaś nadzieja... może za wcześniej test zrobiłam... chociaż coś czuję, że mocniej mnie brzuch pobolewa, tak jak na @... zobaczymy czy dostanę miesiaczkę. Tak czy siak rejestruję sie jutro do lekarza, zobaczymy co mi powie.

Mój mężuś kochany też mnie pociesza i wszystko robi żebym nie myślała negatywnie i nie dręczyła się tymi testami, chociaż widzę, że on też biedulek jest rozczarowany... Ach...

Dobrej nocki Wam życzę i do juterka :tak:.

reklama
Witajcie poniedziałkowo:tak:
Jak samopoczucie?;-) Ja mam dziś, jutro i pojutrze wolne, takze z wami sobie posiedzę:-D M poszedł do babci (mieszka w mieszkaniu za ścianą);-) i maluje jej pokój;-) a ja siedzę jeszcze w piżamce:tak:

Do góry