reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Gratulacje również dla Emilki!!!!:-)

Konrad tez uwielbia Sudokrem i tez go tak smiesznie gniecie w łapach.Moj starszy snek wsmarowal i wieze hi-fi:-p i nowe meble sypialniane duzym pudeleczkiem Sudokremu.Ja sprzatalam kuchnie i w pewnym momencie zdalam sobie sprawe,ze synek za grzecznie siedzi w pokoju:szok::-D.A potem corcia na szafie w sypialni namalowala mi duzy napis MARKEREM :"Kocham mame" i dorysowala serce.Nie potrafilam na nia nakrzyczec:sorry2:.moze gdyby napisala,ze kocha tate:-D:-p.

Co do szczypania - Misio niestety jest specem. Zwłaszcza przy karmieniu i usypianiu - bierze w dwa paluszki kawałek skóry i miętosi lub łapie całą piąstką i zaciska - wtedy i szczypie i drapie:wściekła/y::szok::no::no::no: Czasem pomaga, jak dam mu pluszaka do miętolenia, ale nie zawsze.

No i gratulujemy dreptusiom:tak::-D:-D:-D

Rzeczywiście no to nam sie pieknie rozchodziły dzieciczaki! brawo Emilka, Staś i Kubuś!!!

A odnosnie łóżeczka - mam do Was pytanie.... czy wszystkie macie już obniżone na najniższy poziom? Bo my wciąż na średnim poziomie, nie wiem czy to jest bezpieczne? Ale wygodniejsze dla mojego kręgosłupa :zawstydzona/y:

Nam na srednim kiedys latem Kondzio wypadl fikajac koziolka.na szczescie nic mu sie nie stało:baffled:.Radzilabym jak najszybciej opuscic,szkoda dzieciaczka:sorry2:.

aszymek juz sporo chodzi tylko jest maega problem nie potrafi się przewracać leci jak kłoda nie zgina nog aby sie amortyzowac i wyje biedaczek.:szok::szok::szok:

reklama
Do góry