reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Gratulacje również dla Emilki!!!!:-)
Konrad tez uwielbia Sudokrem i tez go tak smiesznie gniecie w łapach.Moj starszy snek wsmarowal i wieze hi-fi i nowe meble sypialniane duzym pudeleczkiem Sudokremu.Ja sprzatalam kuchnie i w pewnym momencie zdalam sobie sprawe,ze synek za grzecznie siedzi w pokoju.A potem corcia na szafie w sypialni namalowala mi duzy napis MARKEREM :"Kocham mame" i dorysowala serce.Nie potrafilam na nia nakrzyczec.moze gdyby napisala,ze kocha tate.
Konrad tez uwielbia Sudokrem i tez go tak smiesznie gniecie w łapach.Moj starszy snek wsmarowal i wieze hi-fi i nowe meble sypialniane duzym pudeleczkiem Sudokremu.Ja sprzatalam kuchnie i w pewnym momencie zdalam sobie sprawe,ze synek za grzecznie siedzi w pokoju.A potem corcia na szafie w sypialni namalowala mi duzy napis MARKEREM :"Kocham mame" i dorysowala serce.Nie potrafilam na nia nakrzyczec.moze gdyby napisala,ze kocha tate.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A potem corcia na szafie w sypialni namalowala mi duzy napis MARKEREM :"Kocham mame" i dorysowala serce.Nie potrafilam na nia nakrzyczec.moze gdyby napisala,ze kocha tate.
Co do szczypania - Misio niestety jest specem. Zwłaszcza przy karmieniu i usypianiu - bierze w dwa paluszki kawałek skóry i miętosi lub łapie całą piąstką i zaciska - wtedy i szczypie i drapie Czasem pomaga, jak dam mu pluszaka do miętolenia, ale nie zawsze.
No i gratulujemy dreptusiom
No i gratulujemy dreptusiom
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Rzeczywiście no to nam sie pieknie rozchodziły dzieciczaki! brawo Emilka, Staś i Kubuś!!!
A odnosnie łóżeczka - mam do Was pytanie.... czy wszystkie macie już obniżone na najniższy poziom? Bo my wciąż na średnim poziomie, nie wiem czy to jest bezpieczne? Ale wygodniejsze dla mojego kręgosłupa
A odnosnie łóżeczka - mam do Was pytanie.... czy wszystkie macie już obniżone na najniższy poziom? Bo my wciąż na średnim poziomie, nie wiem czy to jest bezpieczne? Ale wygodniejsze dla mojego kręgosłupa
reklama
Gratulujemy Milence, Emilce, Stasiowi, Kubusiowi oraz dumnym mamom :-)
I my też gratulujemy
I wciąż czekamy na samodzielny kroczek Małgosi
Podziel się: