reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Zapomniałam sie pochwalić, ze moje dziecko zaczęło mówić świadomie mama :tak::tak: Od trzech dni jak coś chce ode mnie, albo mnie widzi to woła mama...

A i umie pokazać jak mocno kocha mamę, mówię mu "jak kochasz mamusie" a on rączki na szyje mi kładzie i dotyka policzkiem do mojego i tak fajnie sie mizia i mówi "ach, ach" tak go nauczyłam..:-D;-)

reklama
Brawo dla raczkującego dzieciaczka Agusi !!! :-):-):-)
Kasiad Zosia ma teraz taki apetyt że ja nie nadążam z przygotowanie jedzenia,:szok: bardzo lubi tą bananową humane i teraz je 2 razy więcej niż jadła, widcznie miała jakieś problemyy z brzuszkiem lub przestało jej smakować bebiko2
....żebym tylko jej odchudzać nie musiała :-D

Wielkie brawa dla lutowych zdolniachów!!! :tak:
Takie 9-10-miesięczne dzieci są cudowne! Aż mi żal, że z tego fajnego okresu niedługo wyrosną... uwielbiam patrzeć jak Milenka biega na czworakach raz w moją stronę, raz do taty, zaśmiewając się tak, aż dostaje czkawkę od tego śmiechu :-D

Ostatnio odkryłam, że kojarzy sporo przedmiotów z ich nazwami, jak pytam "gdzie jest lala, albo piłka, albo misio itd" to od razu biegnie w ich stronę i przytula lalę albo misia... słodki widok :-)
No i ostatnio juz non stop puszcza się i stoi sama dość pewnie, ale na zrobienie pierwszego kroczku jeszcze sie nie odważyła.

moja tez dzisiaj sie pusciła w łozeczku tylko ,ze całe szczescie Endriu koło niej siedział i włozył reke do łózeczka bo zaliczyłaby :baffled:(nawet nie glebe) szczebeli na twarzy:-:)cool2:

No to Endrju musi mieć mega refleks :tak:
Nie to co mój... refleks to on ma... ale szachisty :-p Jedna rzecz jaką robi szybko, to szybko pije piwo :-p

reklama
Do góry