reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Brawo dla Kubusia i Szymka :-)

Oli chodzi coraz śmielej, już nie tylko jak ją zachęcam wyciągnięciem rąk do niej, przechodzi też sama parę kroczków między meblami, nawet dziś póbowała zakręcić :tak:
Coraz mnej czasu spędza na czworakach a coraz więcej na nogach.

reklama
kasiad Jenni drepcze drepcze tylko juz bardziej ostroznie niz za pierwszym razem bo juz pare upadkow zaliczyla :tak::-D
To dobrze, to znaczy, że umie wyciągać wnioski :tak::-D Oli też już zaliczyła parę razy glebę, na szczęście zawsze jak narazie upadała na tyłek. Ale pewnie czeka nas nie jeden guz, choć jest baaardzo ostrożna.

Wczoraj sie usmialam. Milenka bierze lusterko (okragle o srednicy okolo 15cm) , smieje sie do siebie (oczywiscie nie wie ze to jest ona sama), caluje i przytula.
W ogole zrobila sie taka pieszczocha. Jak mowie "Milenka ukochaj mame", to ona przychodzi do mnie i wtula sie. To jest takie cudowne dla mnie.
No i jeszcze jak jest glodna to mowi "mama am".:tak::tak:

Wczoraj sie usmialam. Milenka bierze lusterko (okragle o srednicy okolo 15cm) , smieje sie do siebie (oczywiscie nie wie ze to jest ona sama), caluje i przytula.
W ogole zrobila sie taka pieszczocha. Jak mowie "Milenka ukochaj mame", to ona przychodzi do mnie i wtula sie. To jest takie cudowne dla mnie.
No i jeszcze jak jest glodna to mowi "mama am".:tak::tak:
Brawo Milenka :tak:
Ale skąd wiesz Karolina, że Milenka się nie poznaje w lustrze :confused:
Oli doskonale wie, że patrzy na swoje odbicie (my mamy takie wielkie lustro w drzwiach szafy, w którym widać całą postać), myślę, że Milenka też wie, że to ona :tak:

reklama
A skąd wiesz Kasiad, że Oli się poznaje w lustrze :confused::-);-)
Bo staje przed lustrem, rusza specjalnie ręką i obserwuje tę rekę w odbiciu na przykład. Jak jest na ręku, to patrzy na mnie, potem na moje odbicie i na swoje - wtedy też widać, że doskonale wie, że patrzy na swoje odbicie. Może nie do końca rozumie, skad ono tam, ale wie na 100%, jestem pewna :tak:

Do góry