reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
My rowniez gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci. Milenka oprocz tego ze udoskonala i usprawnia raczkowanie i wstawanie, to w koncu nauczyla sie pokazywac "jaka jestem duzia" .:tak::tak:

My rowniez gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci. Milenka oprocz tego ze udoskonala i usprawnia raczkowanie i wstawanie, to w koncu nauczyla sie pokazywac "jaka jestem duzia" .:tak::tak:
Gratulacje!!!
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę :rofl2:) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo :sorry:

Kornelcia nauczyla sie sama stawac w lozeczku i siadac tez(w koncu zrozumiala, ze szczebelki moga pomoc:):-) czekamy na raczkowanie przodem i gratulujemy wszystkich nowych umiejetnosci!!!!:tak::tak::tak:

Gratulacje!!!
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę :rofl2:) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo :sorry:

Popieram:tak::tak::tak: My z mezem mowimy do Julci normalnie...a jak ktos zaczyna do niej gadac tak dziwnie to go poprawiam i prosze zeby tak nie robil:sorry2:

Gratulacje!!!

My tez mowimy normalnie. Tylko tutaj na forum tak napisalam.:tak::tak: I mowiac szczerze to spodziewalam sie takiej reakcji. (tzn. ze to zauwazycie).

Sara juz nie tylko ładnie siedzi:-p

wstaje , obraca sie i pełza do tyłu (nawet na dywanie;-))
na nogach stoi i robi pierwsze kroczki :-):tak:
narazie wychodzi jej to jak modelce:-D bo noge za noga stawia w prostej lini ale OKI

reklama
agusia dobre, dobre z tymi zolzami.
Gratuluje Sarze nowych umiejetnosci no i przede wszystkim pierwszych krokow "na wybiegu". Moja Milena chyba nie bedzie modelka, bo na razie tylko stoi.

Do góry