reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
My rowniez gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci. Milenka oprocz tego ze udoskonala i usprawnia raczkowanie i wstawanie, to w koncu nauczyla sie pokazywac "jaka jestem duzia" .
Gratulacje!!!My rowniez gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci. Milenka oprocz tego ze udoskonala i usprawnia raczkowanie i wstawanie, to w koncu nauczyla sie pokazywac "jaka jestem duzia" .
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę ) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Kornelcia nauczyla sie sama stawac w lozeczku i siadac tez(w koncu zrozumiala, ze szczebelki moga pomoc:-) czekamy na raczkowanie przodem i gratulujemy wszystkich nowych umiejetnosci!!!!
Kornelcia nauczyla sie sama stawac w lozeczku i siadac tez(w koncu zrozumiala, ze szczebelki moga pomoc:-) czekamy na raczkowanie przodem i gratulujemy wszystkich nowych umiejetnosci!!!!
Ale fajnie
Gratulacje!!!
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę ) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo
Popieram My z mezem mowimy do Julci normalnie...a jak ktos zaczyna do niej gadac tak dziwnie to go poprawiam i prosze zeby tak nie robil
karolina77
Gratulacje!!!
My tez mowimy normalnie. Tylko tutaj na forum tak napisalam. I mowiac szczerze to spodziewalam sie takiej reakcji. (tzn. ze to zauwazycie).
agusia9915
Matka wariatka
ta bo my takie zołzy jestesmyMy tez mowimy normalnie. Tylko tutaj na forum tak napisalam. I mowiac szczerze to spodziewalam sie takiej reakcji. (tzn. ze to zauwazycie).
agusia9915
Matka wariatka
Sara juz nie tylko ładnie siedzi
wstaje , obraca sie i pełza do tyłu (nawet na dywanie;-))
na nogach stoi i robi pierwsze kroczki :-)
narazie wychodzi jej to jak modelce bo noge za noga stawia w prostej lini ale OKI
wstaje , obraca sie i pełza do tyłu (nawet na dywanie;-))
na nogach stoi i robi pierwsze kroczki :-)
narazie wychodzi jej to jak modelce bo noge za noga stawia w prostej lini ale OKI
reklama
karolina77
agusia dobre, dobre z tymi zolzami.
Gratuluje Sarze nowych umiejetnosci no i przede wszystkim pierwszych krokow "na wybiegu". Moja Milena chyba nie bedzie modelka, bo na razie tylko stoi.
Gratuluje Sarze nowych umiejetnosci no i przede wszystkim pierwszych krokow "na wybiegu". Moja Milena chyba nie bedzie modelka, bo na razie tylko stoi.
Podziel się: