e-stera
Fan(ka)
Oliwier też sie zsuwa i czasami leży w połowie łóżeczka rano albo tak jak Tobi z głową przy ochraniaczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my polecamy puste plastikowe butelki, chusteczki higieniczne, które jakimś cudem zawsze skądś się wydobędzie, baloniki i owszem, żuczka przeraźliwie grającego i samochodzącego (ja go nie znoszę ale dzięki temu paskudztwu mogę wyjśc na chwilę z pokoju) i oczywiście pieluchy tetrowe idealne do chowania się pod, gryzienia, zawijania itp. Ale i tak najlepsza na świecie jest garść świeżo zerwanej trawy najlepiej z ziemią i liście zrywane w przelocie
o właśnie hitem nieustającym są piloty wszelkiego typu, zwłaszcza do telewizora bo się w dziobie mieści boczkiem a poza tym osobiście go załatwiłam i jest pospinany gumkami i tych gumek ciągle szukam bo cwaniak jakimś cudem je zdejmuje
o widzisz, o kabelkach zapomniałamTak tak...komorka jest super i pilot tez....................a i jeszcze wlazenie za lozko i ciaganie kabelkow i ich jedzenie, wyciaganie z szafy ubran dla mamy-jak zapomne zamknac zasuwane drzwi-to potem mam co robic, sciagnie wszystkiego z dolnych polek, grzebanie w kuferku mamy z kosmetykami...........wyjmowanie, wkladnie
Tego to mu nie polecamy-tylko tak rozrabia moje dziecko hihihihihihihhihi