reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

reklama
ulica - dziura

dobra za latwo i szybko nam to idzie a zeby bylo weselej utrudnienie ;p
napisze co bym chciala zobaczyc a Wy procz tego ze mamy wyrazy ktore nam sie kojarza, to znajdujecie obrazek na necie z tym co ja chce zobaczyc... Mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam ;p

chce zobaczyc .... slonia w okularach (teraz nastepna z nas wymysla z czym jej siekojarzy "dziura" i wkleja obrazek ze sloniem w okularach i wypisuje co ona chce zobaczyc ;p)

Ostatnia edycja:
6626f73f309e.jpg.html

ser - mysz

(chce zobaczyc czarnego pegaza)

(ciężko powiedzieć co dla kogo jest seksowane, a że poprzedniczki nie znam więc pozwoliłam sobie wkleić dwa zdjęcia :-D:-D)

żółty - słońce

(chcę zobaczyć...worek prezentów)

Jestem pod wrażeniem obydwu:-)Ze wskazaniem na pierwszego:tak:
Pewnie że kazdemu podoba się co innego.Kiedyś widziałam wywiad z Atkinsonem(nie wiem czy dobrze napisałam nazwiko)I przyznam że bez tych min,i gestów to zupełnie inny facet,nawet interesujacy.

images

słońce-lato

chcę zobaczyć górę pieniędzy
słońce-lato

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry