reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
Sosnowiczanka znajoma chwaliła ale mówiła, że takie same efekty są po stosowaniu olejku rycynowego... a jego cena to tylko kilka złotych!
chwaliła też takie tańsze odżywki ale nie znam nazwy, dostępne w rossmannie.
stosowała różne bo po przedłużaniu rzęs wypadły jej własne i musiała je ratować

47369_500.jpg

Fryzjerka moja mi ostatnio powiedziała o tym szamponie, kupię , bo nie mam już połowy włosów i lecą dalej ehh
Na wizażu ma dość dobre opinie.

Milva ja tez niemal łysa jestem
Ostatnio stosowałam taki szampon
garnier-neril-haar-reaktiv-bialy-200ml.jpg
Kolezanka z apteki mi przyniosła, kosztuje ok 20 zł, mogę z czystym sumieniem polecic.
Teraz stosuję ta kuracje vichy neogenic w ampułkach
vichydercosneogenicamp.jpg
Na razie kilka sztuk tylko zuzyłam wiec o efektach nie mogę sie jeszcze wypowiedzieć, ale chcę sobie tez kupić szampon z z tej serii, tylko nie było w aptece jak byłam akurat sie skonczył. Musze w przyszłym tygodniu iść zobaczyć.

Załączniki

• garnier-neril-haar-reaktiv-bialy-200ml.jpg
    garnier-neril-haar-reaktiv-bialy-200ml.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 268
  • vichydercosneogenicamp.jpg
    vichydercosneogenicamp.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 260
th_305x458x85_w0pr_image_1980.jpgHej Dziewczęta, jestem o jeden malutki kroczek od wciśnięcia KUP tej sukienki. Chciałabym ją założyć na bal firmowy w kwietniu ;)Co uważacie?Pasuje?I jeśli tak to jakie buty i torebka?

Załączniki

• th_305x458x85_w0pr_image_1980.jpg
    th_305x458x85_w0pr_image_1980.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 303
To w sumie torebkę złotą mam , nawet 2, a buty nude też są ;)Na platformie, tylko z zakrytym noskiem. W razie W balerinki ;) albo może coś się jeszcze dokupi... Wynalazłam tą sukienkę wczoraj w necie i śni mi się po nocach, jeszcze tylko kilka zapytań o nią i będzie moja ;)Nie jest za odważna?Żeby szefowej włosy dęba nie ustały!?

reklama
Do góry