reklama
dorotar110
Fanka BB :)
A więc moje wczorajsze zimowe zakupy udane więc mam czym Wam się pochwalić.
Już nie straszne mi zimowe mrozy.
Kurtka Kurtka niebieski Kurtki Forever Pink \ Kurtki Butik 179.9 PLN 130007
Butki takie
i starczyło jeszcze na torebkę, będzie współgrała z futerkiem na kurtce
Już nie straszne mi zimowe mrozy.
Kurtka Kurtka niebieski Kurtki Forever Pink \ Kurtki Butik 179.9 PLN 130007
Butki takie
i starczyło jeszcze na torebkę, będzie współgrała z futerkiem na kurtce
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
dOROTAR JAK DLA MNIE ZAKUPY SUPER
Ostatnio nic mnie nie cieszy ale postanowiłam się podzielić z Wami tym co dostałyśmy od Siostry w darach Jest tego jeszcze troszkę ale mam taki bałagan i nie mam na nic siły. Do tej pory nie umyłam zębów-masakra. Patryka rzeczy tu nie daję. Poza tym nie wiem gdzie są. Fotki są średniej jakości bo np butki są mocno brązowe Drugim kolczykiem zajęła się moja córka.
Ninka też dostała kolczyki tylko złote-motylki
i szaliczek, bo kazałam się bez szalika nie pokazywać. No i bez żeli na ząbki
Siostra mnie doceniła, nie zdążyła dokupić zawieszki-dziewczynki ale w swoim czasie nazbieram tego -mam nadzieję.
Kolejne butki w kolekcji na szczęście inny odcień i z guzikiem-takich nie było jeszcze.
Dobrze, że róż, może mnie trochę rozjaśni, bo strasznie pociemniałam na twarzy od kilku dni...Zmarniałam
I jeszcze takich kilka rzeczy. Jak znajdę to się podzielę. Będę MEGA MODNA ;] tej zimy
Ninka też dostała kolczyki tylko złote-motylki
i szaliczek, bo kazałam się bez szalika nie pokazywać. No i bez żeli na ząbki
Siostra mnie doceniła, nie zdążyła dokupić zawieszki-dziewczynki ale w swoim czasie nazbieram tego -mam nadzieję.
Kolejne butki w kolekcji na szczęście inny odcień i z guzikiem-takich nie było jeszcze.
Dobrze, że róż, może mnie trochę rozjaśni, bo strasznie pociemniałam na twarzy od kilku dni...Zmarniałam
I jeszcze takich kilka rzeczy. Jak znajdę to się podzielę. Będę MEGA MODNA ;] tej zimy
kota-behemota
Q & H team
Netka, UGGi i Pandorka boskie czy ja nie wspominałam, że przydałyby mi się takie niskie? ) muszę pobuszowac online.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Netka buty super, kurde czemu ja nie mam siostry w stanach ?
reklama
Pytanie do mam kreatywnych
To moje ślubne buty Aldo. Skóra. Leżą. Myślę o sprzedaniu ale są strasznie zgrabniutkie i fajnie leżą na nodze, nie cisną, są wygodne. Do czego można takie buty nosić? Mam dylemat. Sprzedać czy zostawić...? Ale z czym nosić... i wiadomo, są eleganckie więc wyjścia okazjonalne...No i są białe... nie mam pojęcia z czym to łączyć...
To moje ślubne buty Aldo. Skóra. Leżą. Myślę o sprzedaniu ale są strasznie zgrabniutkie i fajnie leżą na nodze, nie cisną, są wygodne. Do czego można takie buty nosić? Mam dylemat. Sprzedać czy zostawić...? Ale z czym nosić... i wiadomo, są eleganckie więc wyjścia okazjonalne...No i są białe... nie mam pojęcia z czym to łączyć...
Podziel się: