reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
A więc moje wczorajsze zimowe zakupy udane więc mam czym Wam się pochwalić.
Już nie straszne mi zimowe mrozy.
Kurtka Kurtka niebieski Kurtki Forever Pink \ Kurtki Butik 179.9 PLN 130007
Butki takie DSC01108.jpgDSC01110.JPG
i starczyło jeszcze na torebkę, będzie współgrała z futerkiem na kurtceDSC01112.JPG

Ostatnio nic mnie nie cieszy ale postanowiłam się podzielić z Wami tym co dostałyśmy od Siostry w darach ;) Jest tego jeszcze troszkę ale mam taki bałagan i nie mam na nic siły. Do tej pory nie umyłam zębów-masakra. Patryka rzeczy tu nie daję. Poza tym nie wiem gdzie są. Fotki są średniej jakości bo np butki są mocno brązowe PB051178.jpgDrugim kolczykiem zajęła się moja córka.
PB051179.jpgNinka też dostała kolczyki tylko złote-motylki

PB051183.jpgi szaliczek, bo kazałam się bez szalika nie pokazywać. No i bez żeli na ząbki ;)
PB051180.jpgSiostra mnie doceniła, nie zdążyła dokupić zawieszki-dziewczynki;) ale w swoim czasie nazbieram tego -mam nadzieję.
PB051181.jpgKolejne butki w kolekcji ;) na szczęście inny odcień i z guzikiem-takich nie było jeszcze.
PB051182.jpgDobrze, że róż, może mnie trochę rozjaśni, bo strasznie pociemniałam na twarzy od kilku dni...Zmarniałam
I jeszcze takich kilka rzeczy. Jak znajdę to się podzielę. Będę MEGA MODNA ;] tej zimy

reklama
butki.jpgPytanie do mam kreatywnych ;)
To moje ślubne buty Aldo. Skóra. Leżą. Myślę o sprzedaniu ale są strasznie zgrabniutkie i fajnie leżą na nodze, nie cisną, są wygodne. Do czego można takie buty nosić? Mam dylemat. Sprzedać czy zostawić...? Ale z czym nosić... i wiadomo, są eleganckie więc wyjścia okazjonalne...No i są białe... nie mam pojęcia z czym to łączyć...

Do góry