reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama ma czas wolny

z tych co ostatnio czytałam i jeszcze pamiętam tytuły :-) to mogę polecić :
Marilyn. Żyć i umrzeć z miłości - Signorini Alfonso za 34,99 zł | Książki empik.com nie miałam pojęcia że ona miała takie dzieciństwo !
Nadzieja - Michalak Katarzyna za 31,99 zł | Książki empik.com - bardzo fajna
Imię Twoje... - Nurowska Maria za 27,49 zł | Książki empik.com- saga 3 części, jak dla mnie wszystkie dobre. Duuużo sie dzieje, zupełnie zaskakujący koniec
a teraz kończę Motyl - Genova Lisa za | Książki empik.com podoba mi się !

reklama
Skończyłam poprzednią książkę, o której Wam pisałam i polecam w 100%.
Teraz czytam "Siostra" Rosamund Lupton i wciąga nieziemsko - taki mały thriller.

Dziś lecę do biblioteki wymienić książki to i spróbuje upolować coś z Waszych propozycji

Opowieść ojca. Przez mongolskie stepy w poszukiwaniu cudu - Rupert Isaacson - Lubimy Czytać - wciągająca, b. dobra- polecam

Zniszczone dzieciństwo - Shy Keenan - Lubimy Czytać - szokująca, b. dobra - polecam
Uroczysko - Magdalena Kordel - Lubimy Czytać i część2 "Sezon na cuda" - można sie szczerze pośmiać, ciepła, b fajna - polecam
Piękna ZŁAlicja - Rebecca James - Lubimy Czytać - książkę napisała bezrobotna kobieta, matka 4ki dzieci i w moment sie stała bogata. Świetna - polecam

reklama
Uwaga, chwalę się :)

Moim klientem jest pewien mało jeszcze znany Sosnowiecki pisarz. Jakiś czas temu udało mu się wydać pierwszą swoją książkę, jest w trakcie pisania kolejnej, która pojawi się dopiero pod koniec następnego roku.
Jego pierwsza książka
119499_smierc-na-sniegu_400.jpg
Z osobistą dedykacją od autora zagościła dziś w mojej biblioteczce :)

Załączniki

• 119499_smierc-na-sniegu_400.jpg
    119499_smierc-na-sniegu_400.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 190
Do góry