reklama
magda19lenka
MTM
SUPER
No to zaczynaj kompletować dodatki
SUPER
teraz już tak
I
ivaz
Gość
Eve no to super!!
Justyna337
Fanka BB :)
dziewczyny mogę i ja być na chwilkę egoistką?? po pamiętnych butach Eve (dla mnie oczywiście), obiecałam sobie, że następne buty nie będą czarne lub brązowe. i mam strasznie mi się podobały w tym samym sklepie znalazłam jeszcze dwie pary, które do mnie mówiły "kup mnie, kup mnie" a cena nie była zła po 59 i 69 zł. chodzę w nich non stop i jestem taka zadowolona
ostatnio w ogóle jakoś dobrze mi zakupy wychodzą w lumpkach szczególnie - może dlatego, że nie boję się że potem będzie coś leżało w szafie, jak kupie kiecke za trzy stówy to mnie mdli potem a tak mam sweter czy tunike za 12 zł i hejka... niech se wisi w szafie nawet sto lat
ostatnio w ogóle jakoś dobrze mi zakupy wychodzą w lumpkach szczególnie - może dlatego, że nie boję się że potem będzie coś leżało w szafie, jak kupie kiecke za trzy stówy to mnie mdli potem a tak mam sweter czy tunike za 12 zł i hejka... niech se wisi w szafie nawet sto lat
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
A mi najbardziej podobają się te w kwiatki
Justyna337
Fanka BB :)
maniulka najpierw wzięłam te niebieskie, ale jak wzięłam do ręki te fioletowe... już ich nie oddałam:-) koleżanka mówiła, że sa jeszcze takie brązowe dobrze że nie widziałam bo tez by były moje. jeszcze są szare takie zwykłe pościutki sliczne.. ale jeszcze poczekam....
karolka84
mama kwietniowa '09
Justyna śliczne te butki, zakochałam się w tych w kwiatki:-)
Mnie wkrótce czeka poszukiwanie sukienki na wesele, a weselisko już za 2,5 tyg...:-)
Mnie wkrótce czeka poszukiwanie sukienki na wesele, a weselisko już za 2,5 tyg...:-)
reklama
Podziel się: