reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
dziewczyny mogę i ja być na chwilkę egoistką??:-p po pamiętnych butach Eve (dla mnie oczywiście), obiecałam sobie, że następne buty nie będą czarne lub brązowe. i mam:) strasznie mi się podobały:) w tym samym sklepie znalazłam jeszcze dwie pary, które do mnie mówiły:-D "kup mnie, kup mnie" a cena nie była zła po 59 i 69 zł. chodzę w nich non stop i jestem taka zadowolona:-D:-D:-D
ostatnio w ogóle jakoś dobrze mi zakupy wychodzą w lumpkach szczególnie - może dlatego, że nie boję się że potem będzie coś leżało w szafie, jak kupie kiecke za trzy stówy to mnie mdli potem a tak mam sweter czy tunike za 12 zł i hejka... niech se wisi w szafie nawet sto lat:-D

maniulka najpierw wzięłam te niebieskie, ale jak wzięłam do ręki te fioletowe... już ich nie oddałam:-) koleżanka mówiła, że sa jeszcze takie brązowe dobrze że nie widziałam bo tez by były moje. jeszcze są szare takie zwykłe pościutki sliczne.. ale jeszcze poczekam....

Justyna śliczne te butki, zakochałam się w tych w kwiatki:-)

Mnie wkrótce czeka poszukiwanie sukienki na wesele, a weselisko już za 2,5 tyg...:-)

reklama
Karolka, ja też idę 22 maja na weselicho :tak: sukienkę już kupiłam, ale trwa wymiana. Link podawałam wcześniej, ale dodatków jeszcze nie mam.

Do góry