reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Jagoda strasznie gryzie, ale jesli o to chodzi chodzi, to bardzo wyraznie widac, ze to nie zlosliwie, bo strasznie ja zabki mecza - u gory dwojka i trojki leza, na dole dwojki obie i trojki i czworka jedna :sorry2: - oczywiscie do trojek jeszcze daleko, ale widac bardzo wyraznie, ze schodza - cholera, czemu te zeby takie dlugie... :no: leza juz ze trzy miesiace...

reklama
Oby szybko wyrosly naszym szkrabom wszystkie zabki!

U nas przebija sie druga gorna jedynka - mysle, ze lada dzien przebije dziaslo, wiec beda 4 zeby dopiero na stanie :-p

kurde ja chyba musze sie przejść do stomatologa z mała , ma jakby nalot na jedynkach górnych czy to przebarwienia, nie wiem jak to opisac tak jakby podpalać zaczynała:-pi nie wiem , od czego to moze od herbatek, ona tylko to pije, myć zębów tez za cholere nadal nie chce:angry:

reklama
Nio tyle i wylaza dalej he a gdzies czytalam ze jak jest dobrze podawana wit,D3 to zebole tez sa ok i wylaza zreszta nie martwcie sie do 2lat musi byc 20:tak:my bedziemy mialy wczesniej ale wcale sie nie ciesze bo strasznie przechodzi Misia kazdy

Do góry