reklama
Gratulacje nowym zeboludkom!! z okazji kolejnych zebolkow
Ja oczywiscie znowu sie pospieszylam, ze mojemu dziecku dwojka wyszla, ale jest juz prawie na wierzchu i bylam przekonana, ze juz wylazla, a tu minelo juz z dwa tygodnie, a ona nic nie urosla i dalej jest pod skorka, wiec my w dalszym ciagu z dwiema jedynkami. Juz od ponad dwoch miesiecy :-)
Karoo u nas bylo to samo. Od drugiego do trzeciego zebala minelo prawie 3 miesiace.
Gosiaczek102
Zaciekawiona BB
Nasza Karolinka ma dwa ząbki (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ojej to faktycznie szybko. I bidulka przez to tak na pewno cierpi. U nas było przepisowo czyli w 6mieś.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Gosiaczek, szkoda, ze malutka tak cierpi, ale wychodzenie tak wczesniej zebow jest dopuszczalneniektore dzieciaczki czasem rodza sie juz z zebami, oby zabki juz nie byly takie bolesne!!
o to szybko rzeczywiscie nie zazdroszcze bo sie wszyscy w kolo mecza a najbardziej dzieckoNasza Karolinka ma dwa ząbki (dwie dolne jedynki) wczoraj Tatus je zauwazyl. Moze dlatego tak strasznie płacze, i ma biegunki. A Pan doktor przypisal jej debridat i nifuroksazyd. A one poprostu pchaly sie jednoczesnie. Czy ktoremus z Waszych dzieci wyrzely sie tez tak szybko zabki (Karolinka dopiero za 10 dni skonczy cztery miesiące).
Gosiaczek102
Zaciekawiona BB
Ja tez mam i to od razu dwa zabki:-) Wczoraj Tatus wyczail u Karolinki dwie dolne jedynki. Malutka ma niecale cztery miesiace (12 lipca skonczy) trochę szybko ponoc im pozniej tym lepiej wiecie cos na ten temat, czy to prawda ??
Gosiaczek102
Zaciekawiona BB
kurna ja jestem tak zakrecona ze dwa razy na ten sam temat napisalam:-) cala ja :-):-):-):-):-)
reklama
no niby sa dluzej zeby zdrowe im pozniej wyjda i maja mniejsza tendencje do prochnicyJa tez mam i to od razu dwa zabki:-) Wczoraj Tatus wyczail u Karolinki dwie dolne jedynki. Malutka ma niecale cztery miesiace (12 lipca skonczy) trochę szybko ponoc im pozniej tym lepiej wiecie cos na ten temat, czy to prawda ??
Podziel się: