reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no dzieki kolezanki za gratulacje duzo zebulciow nie mamy no ale powolutku i my uzbieramy
a powiedzcie czy wasze dzieciaczki z wieksza iloscia zebulciow - gryza jedzonko nimi ?
a powiedzcie czy wasze dzieciaczki z wieksza iloscia zebulciow - gryza jedzonko nimi ?
moja julia ma trzy ząbki i na prawdę bardzo dobrze sobie nimi radzi, gryzie mięsko, chlebek itp.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
o prosze no ladnie wiec nawet kilka malutkich zabkow moze bardzo pomoc w jedzeniu
gratulujemy wszystkim gryzaczkom! tym suteczkowym i tym jedzonkowym ;D
gratulujemy wszystkim gryzaczkom! tym suteczkowym i tym jedzonkowym ;D
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sandra a u Sarki dalej cisza? zadnego zebulka nie widac wychodzacego??
Widac 2 dolne jedyneczki, ale sa jeszcze pod skora narazie widac przeswitujace 2 bialutkie kreseczki :-) Daje nam 2-3 tygodnie ;-)
Sara chociaz bez zebow radzi sobie idealnie z gryzieniem - wcina chlebek albo buleczke ze skorka i wedlinka - ma pokrojone w kosteczke, ale mamla wszystko dokladnie swoimi dziaselkami :-) Tak samo jest z np. bananem podawanym jej w calosci.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas 8 zebow i od 2 miesiecy cisza....ostatnio moje dziecie obrazilo si ena szczoteczke, za chiny ludowe nie umyje sobie zabkow
Redaktorka 8 to cale mnostwo. My dalej tylko dwa na dole, ale chyba dolna dwojka sie wykluwa bo cos tam juz dzwoni.
Sandra Sara bez zebow i wcina kawaleczki. Pat jak mu banana skrobie lyzeczka i niech sie jakis wiekszy kawalek trafi odrazu to wypluje, a chlopak dwa zeby ma. Wec nie wiem czy on wie do czego sluza zeby. Ale w palucha potrafi ugryzc.
Bedyta bo tak od poczatku mu ta skorke musialas chyba odrywac. Moj bratanek prawie 9 lat i dalej skorki nie je, bo tak sie nauczyl. Zawsze mial bez to i teraz tez.
Sandra Sara bez zebow i wcina kawaleczki. Pat jak mu banana skrobie lyzeczka i niech sie jakis wiekszy kawalek trafi odrazu to wypluje, a chlopak dwa zeby ma. Wec nie wiem czy on wie do czego sluza zeby. Ale w palucha potrafi ugryzc.
Bedyta bo tak od poczatku mu ta skorke musialas chyba odrywac. Moj bratanek prawie 9 lat i dalej skorki nie je, bo tak sie nauczyl. Zawsze mial bez to i teraz tez.
reklama
Wama bo te chłopy tak chyba mają "francuskie pieski" jak mówiła moja babcia;-)Sandra Sara bez zebow i wcina kawaleczki. Pat jak mu banana skrobie lyzeczka i niech sie jakis wiekszy kawalek trafi odrazu to wypluje, a chlopak dwa zeby ma. Wec nie wiem czy on wie do czego sluza zeby. Ale w palucha potrafi ugryzc.
Podziel się: