reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Belgrano, to wielkie gratulacje :-D
My dalej tylko z dwoma, ale dzisiaj spotkalismy znajomych z synkiem trzymiesiecznym, ktory od miesiaca ma dwie jedynki na dole... :baffled:

reklama
Wydaje mi sie ze to nie koniec narazie bo idzie cos z boku. Stukam lekko łyżeczką i coś jest:-))

gratulacje dla zębaczków:-)

a za walczacych trzymamy z Ami kciuki, tylko nie wiem czy trzymac za ząbki czy za nagrodę;-)

My tez trzymamy kciuki za walczacych, a z drugiej strony za marudzacych - galopujacych. Ja bym najchetniej mala moja zabila teraz, ale co sie dziwic - szesc zebow na raz... Juz jedna dwojka na dole po lewej przebita, po prawej w przededniu i nie jestem pewna czy jedynka przypadkiem jedna na gorze nie wylazla - chyba tez po lewej. Ale z ta jedynka to nie jestem wcale pewna, bo mala przez te popuchniete dziasla z przodu w ogole nie pozwala mi sie do buzki dotknac... K.urwicy dostaje :wściekła/y: Dlaczego te maluchy musza sie tak meczyc, a my razem z nimi :-(

reklama
Do góry