WREDOTKA spokojnie!!!!!!!!!!!!!!! masz taki typ budowy, ja tez mam raczej szerokie biodra i jestem wysoka i przy takich figurach brzuch adlugo nie widac!! W na poczatku 8msc ciazy jak byłam we Włoszech to łoch sie do mnie przysawiał, mimo,ze miałam obcisły top , ale siedziałam na ławce nie zauwazył, ze jestem w ciazy!!! Komedia była.. ja bardzo powoli tyłam, na poczatku schudłam. Mowili mi, ze wyskoczy mi brzuch w 9msc... jasne... wyskoczyl, ale wygladal jak na 5-6msc... Jak przyszlam rodzic to ludzie byliw szoku... Ogolnie przytyłam 5,5kg przez cała ciaze!! a po ciazy schudłam ponad 10kg... tak mi sie organizm przestawił .W pracy to myslelii dlugo, ze ja sciemniam z ciaza..i szef sie dopytywał, czy nie sciemniam... W 23tyg miałam badanie echo serca płodu - weszłam do lekarza , powiedział, ze przyszlam na echo serca płodu. on zrobl wielkie oczy.. kazal sie polozyc. cos tam glupio , zartem gadał.. jak na usg zobaczył płod to z krzesła sie zerwał i pwoiedział "rany pani jest w ciazy!!"A ja "no przeciez taK!! ", a on "matko ja myslalem, ze to jakis zart mi koledzy zrobili - ukryta kamera , ze podstawili pania, niby, ze w ciazy, ja bede szukac płodu,a tu okaze sie, ze płodu nie ma". Ja musiałam długo mowic ludziom, ze jestem w ciazy, bo nikt tego nie zauważał!! Przy tym czułam sie swietnie i naparwde dobrze wygladałam .... to była wesola ciaza, przez ten moj maly brzuszek.. A dodatkowo corcia była ulozona swoim kregosłupem równolegle do mojego jakby była przyklejona, wiec tym bardziejmaly brzuch
Wiec spokojnie!!! chyba,z e bardzo sie stresujesz i caly czas myslisz o tym to polecam pojsc gdzies prywatnie!!
p.s. ja poznalam sie ,ze jestem wciazy wlasnie po tym, ze biust mi sporo urósł.. tylko to wskazywało na ciaze.. wiec zrobiałam test...
ale bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec spokojnie!!! chyba,z e bardzo sie stresujesz i caly czas myslisz o tym to polecam pojsc gdzies prywatnie!!
p.s. ja poznalam sie ,ze jestem wciazy wlasnie po tym, ze biust mi sporo urósł.. tylko to wskazywało na ciaze.. wiec zrobiałam test...
ale bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!