reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Ja też nie mam firan, ale nasze pokoje mają niewiele ponad 2 metry wysokości, na parterze, więc jeszcze z firanami to już w ogóle by było ciemno jak w dupie... W pokoju z TV mam firaneczkę zrobioną przez mamę na szydełku, a w sypialni rolety podnoszone na dzień :tak:

reklama
U nas właśnie juto facet będzie montował roletę dzień-noc. Bardzo szybko to poszło. Wczoraj zrobił pomiar a już dziś zadzwonili że jutro montaż. Ale prosiłam specjalnie żeby to było szybko bo w przyszłym tygodniu pewnie do tego szpitala pójdę. Powiedziałam że ciężarnej się nie odmawia i nie odmówili :D
Aha i dzisiaj dodzwoniłam się do tapicera i jestem trochę zła. Mamy sofe gdzie trzeba wymienić sprężyny i obicie bo mi kolor nie będzie pasował na nowe mieszkanie. Miałam plan że na święta wszystko będzie na tip top. I dupa bo mają takie obłożenie że najwcześniej styczeń wchodzi w grę. A jak dzwoniłam w lecie to mówił że parę dni i zrobione. A teraz trzeba się na listę zapisywać.

Jeszcze się pochwale że mojemu M. umowę przedłużyli w nowej firmie. Zaczął od 1 sierpnia i teraz już dostanie umowę na stałe i sporą podwyżkę :D
Cieszę się zwłaszcza w obliczu mojej mniejszej kasy na macierzyńskim.

Yggam- super, że z roleta poszło tak szybko no i gratulacje dla męża.
A może jakimś kocem czy czymś takim przykryjesz zanim tapicer jej nie zrobi.

yggam, to gratki dla męża! super!

agulqa, wrzucę jutro fotki poszczególnych okien, bo dziś już ciemno, a zrobionych nie mam :tak:

Jezyk no tragedii nie ma z ta sofa bo ona tak ogólnie nie jest taka stara. Tylko ja sobie wymyśliłam że ma być inaczej i jestem zła że nie będzie od razu tak jak chciałam. Ogólnie plan był taki że tapicer zabierze ją że starego mieszkania i odnowioną zawiezie na nowe. A tak to będziemy ją dwa razy musieli po schodach nosić ;)

Yggam no co ty ze tapicer takie wzięcie ma?! Mnie czeka fotel, ale nam die nie spieszy, no ale zrobić trzeba bo wygląda jsk nieszczęście
Gratulacje dla dziada :) dobra wiadomość w tym okresie :)

Sylwi dokladnie. Ja mega doceniam to ze u siebie jwstem i nikt mi dupy nie truje i robie wszystko po swojemu. Drzwi mam do gabinetu czyt. Graciarni, sypialni lazienki i wc tyle ze przyda sie odswiezyc, ale moze sama sprobuje na wiosne. Zarowki i firanki mi nie przeszkadzaja :p daje rade. Mam gdzie spac i na czym jesc ;-)

Nulini ma w sypialni tez tylko rolete, wieczorem zaslaniam rano odslaniam i jest spoko. W kuchni to samo. Reszta poki co mnie gila :-D

Yggam lipa z tapicerem. Ale supef ze z praca tak wyszlo. Ja sie troche o robote Ł boje. Niby umowe ma od wrzesnia na rok ale u nich cos cyrki ostatnio sa :-\

Jezyk ja wlasmie tak mam zrobione. Poprzedni zostawili kanape. Ja ze poki co kasy niw mam to ja zostawilam i okrylam bezowo brazowym kocem. Poki co jest ok. Bedzie siano, bedzie nowa :p

Sprite ok to czekam na foty :-)

Ja bym firany chciała dojrzalam w końcu do takich ******* haha bo nigdy nie lubiłam... Mój nie lubi ale będę musiała go namówić :-D

Przemeblowalismy pokój dziewczyn :-D wygospodarowalam miejsce trzeba teraz ściankę postawić, skręcić komodę wstawić łóżeczko *******y itp i będzie gites majonez :-D

reklama
Do góry