reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

reklama
Lay ja właśnie czekam aż babka zdjęcia materiałów mi przyśle w moich kolorach i będę imię zamawiać ;-) Bo tak pusto nad tym łóżeczkiem a obrazków , obrazów wszelkich za bardzo nie lubię.

No właśnie oczy od razu mi się zaswieciły jak je zobaczyłam, bo przynajmniej nie bede musiała zastanawiać się gdzie rzucić obrobionego pampersa jak będę młodego przebierać:) praktyczne i wygodne i sprytne przede wszystkim:)

LayDeeK super dywanik sowy zawsze na topie :)

Alecta ale dzidziuś w bujaczku :) super łóżeczko i pościel!
Lałam ze zdjęć ze starym na insta, co zdjęcie to on mniej zadowolony :p

Doggi, bo on stwierdził, że jak się uśmiecha to wygląda jak idiota czy coś w podobie więc na każdym zdjęciu wychodzi jak gbur :p
No, ale on akurat jest tak niefotogeniczny, że najlepsze światło, sprzęt i Photoshop nie pomogą :p

Lay ja właśnie czekam aż babka zdjęcia materiałów mi przyśle w moich kolorach i będę imię zamawiać ;-) Bo tak pusto nad tym łóżeczkiem a obrazków , obrazów wszelkich za bardzo nie lubię.

Mommy, a wiesz u kogo będziesz zamawiać? Bo ten co kiedyś chciałam juz sie nie wystawia :( I kompletnie nie mam pojęcia od kogo teraz zamówić...

reklama
Do góry