reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

reklama
Nulini, doggi no wlasmoe noe bo na fb pisal a siedzi w poznanii :p
Ale powoedzialam ze wkurza ciezarna i ma przesrane :p

Pisalam mu wczesniej czy nie namaluje, powiedzial ze nie umie
Wiec mu powiedzialam ze najlatwiej powiedziec ze sie nie umie a potem krytykwoac :p i ze ma nawet sie nie odzywac skoro nie zrobil nic z tym temacie by ladne bylo :p

Mi się jeszcze podoba styl marynistyczny :) taki o :p pokoj-dzieciecy-aranzacja-6.jpg

Załączniki

• pokoj-dzieciecy-aranzacja-6.jpg
    pokoj-dzieciecy-aranzacja-6.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 87
Unita haha nie rozsmieszaj mnie :-D

W ogole musze sie pochwalic ze ptaki z mojego drzewa lataja :-D
Wchodze dzis do pokoju, patrze a ptak zamiast na drzewie siedzi na podlodze :-D
Musialam mu wskazac kierunek by na miejsce wrocil ;-)

Agulqa :-D Zobacz jaka zdolna jesteś latające ptaki zrobiłaś ;-)

Ja chcę literki zamówić ale nie wiem czy te "drewniane" czy z materiału? Nie wiem jak je zamocować , zwłaszcza te drewniane... Nie uśmiecha mi się wiercić dziur na każdą literkę a czas zamówić po mału.... Jakieś pomysły? :cool2:

reklama
Do góry