reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini, doggi no wlasmoe noe bo na fb pisal a siedzi w poznanii
Ale powoedzialam ze wkurza ciezarna i ma przesrane
Pisalam mu wczesniej czy nie namaluje, powiedzial ze nie umie
Wiec mu powiedzialam ze najlatwiej powiedziec ze sie nie umie a potem krytykwoac i ze ma nawet sie nie odzywac skoro nie zrobil nic z tym temacie by ladne bylo
Ale powoedzialam ze wkurza ciezarna i ma przesrane
Pisalam mu wczesniej czy nie namaluje, powiedzial ze nie umie
Wiec mu powiedzialam ze najlatwiej powiedziec ze sie nie umie a potem krytykwoac i ze ma nawet sie nie odzywac skoro nie zrobil nic z tym temacie by ladne bylo
Szukam naklejki na ścianę w kuchni, bo mam całą do zagospodarowania i znalazłam coś dla tych troszkę mniej zdolnych od Agulqi ;-) Może komuś się przyda
NAKLEJKA ŚCIENNA NA ŚCIANĘ DLA DZIECI SOWY XXL d1 (4822693167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NAKLEJKA ŚCIENNA NA ŚCIANĘ DLA DZIECI SOWY XXL d1 (4822693167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
agulqa_b
Unita haha nie rozsmieszaj mnie
W ogole musze sie pochwalic ze ptaki z mojego drzewa lataja
Wchodze dzis do pokoju, patrze a ptak zamiast na drzewie siedzi na podlodze
Musialam mu wskazac kierunek by na miejsce wrocil ;-)
W ogole musze sie pochwalic ze ptaki z mojego drzewa lataja
Wchodze dzis do pokoju, patrze a ptak zamiast na drzewie siedzi na podlodze
Musialam mu wskazac kierunek by na miejsce wrocil ;-)
MommyTigger
Agulqa Zobacz jaka zdolna jesteś latające ptaki zrobiłaś ;-)
Ja chcę literki zamówić ale nie wiem czy te "drewniane" czy z materiału? Nie wiem jak je zamocować , zwłaszcza te drewniane... Nie uśmiecha mi się wiercić dziur na każdą literkę a czas zamówić po mału.... Jakieś pomysły?
Ja chcę literki zamówić ale nie wiem czy te "drewniane" czy z materiału? Nie wiem jak je zamocować , zwłaszcza te drewniane... Nie uśmiecha mi się wiercić dziur na każdą literkę a czas zamówić po mału.... Jakieś pomysły?
agulqa_b
Doggi u mnie gwozdziki nie wchodza w gre bo takie sciany ze jedynie wiercic pozostaje
reklama
Podziel się: